Úvod Neprehliadnite vlavo Poznáte zariadenie Kuel f60Q?

Poznáte zariadenie Kuel f60Q?

1

Pokiaľ ste hádali že ide o nový smartfón alebo tablet jednej z krajín východnej Ázie, tak ste sa mýlili. Jedná sa o prenosnú nabíjačku. Kým niektorí výrobcovia robia čo môžu aby zvýšili životnosť batérie, stále to je málo pri náročnosti našich mašiniek na energiu.

 

Batérie s rozšírenou kapacitou sú síce spoľahlivé, no často majú väčšie rozmery a aj tak ich kapacita nie je o moc väčšia ako u originálnych batérií. Takže ďalšie riešenie? Prenosná nabíjačka. A nie len tak akákoľvek. Na trhu ich je pár dobrých, par zlých ale táto patrí medzi tie top. Pri cene cca 125 dolárov dostanete „krabičku“ s kapacitou až 6000 mAh v kvalitnom tele a bielom dizajne.

Pre porovnanie kapacita stačí na 3-násobné nabitie batérie smartfónu Galaxy Nexsus alebo na 90%-né nabitie tabletu Galaxy Tab 10.1, pričom doba nabíjania by nemala byť veľmi odlišná od štandardného nabíjania z elektrickej zásuvky. Zariadenie má dva režimy nabíjania, jeden pre Android a druhý pre Apple produkty. Žiaľ disponuje iba jedným microUSB portom, takže nemôžete nabíjať viac zariadení na raz a LED signalizácia kapacity je tiež trochu chaotická. Kuel f60Q si môžete zadovážiť cez eBay alebo online shop Amazon.

Galéria

[nggallery id=46]