Úvod Aplikácie Humble Bundle: Kúpte si 4 skvelé Android hry za cenu akú si...

Humble Bundle: Kúpte si 4 skvelé Android hry za cenu akú si určíte vy!

1

Humble Bundle existuje už pár rokov, no doteraz som o tomto projekte nepočul. Sú známi tým, že vytvárajú balíčky hier, od vývojárskych štúdií, ktoré niesu veľké a známe. Kupujúci si potom môžu zvoliť vlastnú cenu, ktorú sú ochotní za takýto balíček zaplatiť.

 

Profit z vašej platby sa potom rozdelí medzi vývojárov a charitu. Toto je jednoducho fascinujúco vynikajúce. A práve dorazil úplne prvý Android balíček!

V tomto balíčku nájdete napríklad Anomaly Warzone Earth HD, Osmos HD, Edge a World of Goo. Na týchto hrách je skvelé to, že si ich môžete stiahnuť toľko krát, koľko chcete, no dokoca sú aj multiplatformové. To znamená, že si ich môžete stiahnuť do vašeho Android zariadenia a hrať ich môžete napríklad aj na Windowse, OSX, či na Linuxe.

Ako som už povedal, máte možnosť si vybrať koľko zaplatíte a ako sú vaše peniaze ďalej rozdelené, čo znamená, že zaplatiť môžete naozaj máličko. Ak však chcete World of Goo, tak si budete musieť trochu priplatiť ale nieje to nič drastické, ide o sumu nižšiu ako päť dolárov. Toto opatrenie spravili, aby ich službu ľudia jednoducho nezneužívali. Nezabudnite, na takýto skvelý projekt sa rozhodne netreba pozrieť zle, keďže peniaze idú indie vývojárom a charitám.

Hneď ako zaplatíte vám príde email s vašími prihlasovacími údajmi a prístup k stiahnutiu hier. Aplikácie sa budú aktualizovať cez Humble Bundle aplikáciu v telefóne, tak nemusíte mať strach, že by vám ostala zastaralá verzia.

Ak vás tento koncept zaujal, zamierte na stránky Humble Bundle a zakúpte si svoj prvý balíček. Neodkladajte to, keďže táto „akcia“ vyprší už o 14 dní.

Video

[youtube]qrZLUqHfejk[/youtube]