Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi má ďalšieho kráľa za dobrý peniaz: Tento smartfón za 158€ hravo...

Xiaomi má ďalšieho kráľa za dobrý peniaz: Tento smartfón za 158€ hravo prekoná aj oveľa drahšie modely!

8

Predaj nového prírastku do Xiaomi rodiny s názvom Redmi Note 4X, ktorý bol predstavený len minulý mesiac, je v plnom prúde. O akciovej ponuke tejto novinky nás informoval internetový predajca GearBest.com.

Čerstvá novinka je aktuálne zaradená do výpredaja, ktorý je časovo obmedzený. Ak vás teda nasledujúce špecifikácie zaujmú, určite kúpu neodkladajte. Akcia totiž potrvá už len necelé tri dni.

Xiaomi Redmi Note 4X dostal do výbavy 5,5-palcový displej s Full HD rozlíšením a vrstvou zaobleného 2.5D skla. V paneli pod ním sa nachádza trojica dotykových tlačidiel, no snímač odtlačkov prstov bol v tomto prípade umiestnený na zadnej strane.

Tam sa, samozrejme, nachádza aj šošovka primárneho fotoaparátu, ktorá disponuje 13 Mpx rozlíšením, dvojtónovým bleskom, automatickým zaostrovaním s technológiou fázovej detekcie (Phase Detection Autofocus) a clonou f/2.0. Čo sa týka fotoaparátu na prednej strane, ten bol vybavený 5 Mpx a clonou f/2.0.

Útroby zariadenia vypĺňa osemjadrový Snapdragon 625 s taktom jadier 2,0 GHz, grafický čip Adreno 506, 3 GB operačná pamäť RAM32 GB interná pamäť, ktorú je možné prostredníctvom microSD karty rozšíriť až do 128 GB. Svoje čestné miesto tu má tiež 4100 mAh batéria.

Do výbavy takisto patrí OS Android 6.0 Marshmallow, s vlastnou nadstavbou MIUI 8.0, podpora Dual SIM či 3,5 mm jack. Bohužiaľ, ako sme už pri Xiaomi zariadeniach zvyknutí, ani tu nečakajte podporu 800 MHz pásma.

Xiaomi Redmi Note 4X je aktuálne v ponuke za 157,91 EUR. Ako sme však už spomínali vyššie, táto akcia je obmedzená časovo, ale aj počtom kusov, ktorých je momentálne na sklade ešte 213.

>>> Zobraziť kompletné špecifikácie Xiaomi Redmi Note 4X <<<