Úvod Hry Hra Super Mario Run dorazí do obchodu Google Play ešte tento týždeň!

Hra Super Mario Run dorazí do obchodu Google Play ešte tento týždeň!

0

Hra, ktorá zožala v minulom roku nesmierny úspech na platforme iOS, bude konečne dostupná aj pre Android. Titul Super Mario Run dostal presný dátum zverejnenia.

Hra Super Mario Run je vlastne už v obchode Google Play dostupná. Nemôžeme si ju však stiahnuť, ale iba predbežne zaregistrovať. To znamená, že okamžite po jej zverejnení obdržíte upozornenie formou e-mailu. Žiadne iné výhody z registrácie nevyplývajú.

Len tri dni po uvoľnení hry na platforme iOS si ju stiahlo takmer 40 miliónov používateľov. 1,4 milióna z nich siahlo po platenej verzii, čiže hra vyprodukovala 14 miliónov dolárov. Ak si na túto hru brúsite zuby, nemajte veľké očakávania.

Hra je relatívne jednoduchá a poslúži skôr ako občasná zábava, či ako nástroj na krátenie chvíľ pri čakaní u lekára, na MHD a podobne. V podstate ide o skákačku, v ktorej bude rozhodovať správne načasovanie a reflexy. Kultovú Super Mario atmosféru ale hra nestratila.

Super Mario Run

V bezplatnom režime si zahráte prvých pár levelov, pokiaľ však budete chcieť hru prekonať celú, všetky úrovne vám odomkne jednorázový in-app nákup. Pri platforme iOS stojí 10 eur a Android nebude určite výnimkou.

Super Mario Run sa objaví v obchode Google Play 23. marca 2017. Uložiť si zatiaľ môžete odkaz nižšie, ktorý ponúka spomínanú registráciu.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nintendo.zara“]