Úvod Huawei Huawei P10 Huawei P10 vstupuje do predaja aj na Slovensku! Nechýbajú 4 farebné prevedenia

Huawei P10 vstupuje do predaja aj na Slovensku! Nechýbajú 4 farebné prevedenia

0
Huawei P10

Od dnešného dňa je na Slovensku dostupný nový prémiový smartfón Huawei P10. Vlajkový model od Huawei prichádza vo farebných prevedeniach Graphite Black, Mystic Silver, Prestige Gold a Dazzling Blue.

Celokovový smartfón s uhlopriečkou displeja 5,1 palca je vybavený druhou generáciou duálneho fotoaparátu, na ktorého vývoji sa po úspešnej spolupráci pri predchádzajúcom modeli Huawei P9 opäť podieľala spoločnosť Leica.

Hlavný duálny fotoaparát (12 Mpx farebný a 20 MPx čiernobiely snímač), po novom disponujúci optickou stabilizáciou obrazu, dopĺňa predný 8 MPx selfie fotoaparát, ktorý je rovnako certifikovaný spoločnosťou Leica.

huawei P10

Vďaka nemu je možné vyhotoviť ešte dokonalejšie portrétové fotografie. Snímač odtlačkov prstov sa presunul na prednú stranu a slúži tiež ako ovládací prvok zariadenia. Huawei P10 má novú nadstavbu užívateľského prostredia EMUI 5.1 s radom nových užitočných funkcií.

Huawei P10

Vysokokapacitná 3200 mAh batéria podporuje technológiu rýchleho nabíjania Huawei SuperCharge (5V/4,5A), vďaka ktorému je možné za 30 minút nabíjania dosiahnuť úroveň nabitia, ktorá vystačí na celý deň používania.

Huawei P10 prichádza na slovenský trh s maloobchodnou odporúčanou cenou 599 eur.