Úvod Smartphony Aktualizácie Potvrdené. Aj lacný Vernee Thor obdrží aktualizáciu na Android Nougat

Potvrdené. Aj lacný Vernee Thor obdrží aktualizáciu na Android Nougat

1

V minulosti výrobcovia smartfónov aktualizovali hlavne vlajkové lode a popredné modely svojich smartfónov, pričom skôr vydané a hlavne lacnejšie kúsky obchádzali.

Súčasnosť je iná. Oznámenia o pripravovaných aktualizáciách prichádzajú od mnohých výrobcov a týkajú sa väčšiny ich nedávno vydaných smartfónov. Do tohto klubu sa pridal aj výrobca Vernee.

Ten oficiálne potvrdil, že aktualizáciu na Android 7.0 Nougat obdrží aj smartfón Vernee Thor. Nejde pritom o zrovna najnovšie zariadenie a už vôbec nemôžeme hovoriť o jeho vyššom radení. Vernee Thor podlieza aj strednú triedu.

Tento smartfón bol oficiálne predstavený začiatkom roka 2016 a do súčasnosti obdržal celkovo šesť OTA aktualizácií operačného systému Android 6.0 Marshmallow. Tie väčšinou odstraňovali chyby, vylepšovali bezpečnosť a niektoré ďalšie aspekty. Napríklad reakčnú rýchlosť snímača odtlačkov a podobne.

Zatiaľ nevieme, kedy presne sa update na Android 7.0 Nougat začne šíriť, no ide o otázku veľmi blízkej budúcnosti. Vzhľadom na odlišnú databázovú štruktúru novej verzie OS výrobca odporúča vykonať zálohu osobných údajov ešte pred nainštalovaním aktualizácie. Po úspešnom nainštalovaní aktualizácie by ste mali následne zvoliť obnovu výrobných nastavení.

Vernee Thor

Spoločnosť Vernee nebude chýbať na podujatí MWC 2017, ktoré otvára svoje brány už najbližší víkend v nedeľu. Uvidieť by sme mali nové a tradične cenovo dostupné modely smartfónov.

Z aktuálnych predajných akcií, ktoré sa týkajú portfólia Vernee, je najčerstvejšia tá u predajcu GearBest. Ide o jarný výpredaj, ktorý sa odštartoval včera a potrvá do 6. marca 2017.

Zobraziť jarný výpredaj Vernee