Úvod Hry Novinka v Google Play: FPS strielačka pre viac hráčov so zaujímavým príbehom

Novinka v Google Play: FPS strielačka pre viac hráčov so zaujímavým príbehom

0

Niežeby bol v obchode Google Play nedostatok strieľačiek z pohľadu prvej osoby, nový titul z tejto kategórie vždy poteší. O to viac, ak je originálnejší. 

Premiéru si v obchode Google Play odbila hra Squad Wars: Death Division, ktorá je dostupná po celom svete okrem Číny. Ide o free-to-play titul, čiže si ho stiahnete zadarmo a reálne peniaze môžete investovať až v následných in-game nákupoch.

Príbeh hry je zaujímavý. Sústreďuje sa okolo postavy menom Barakiel. Ide o excentrickú a veľmi bohatú osobnosť, ktorá sa rozhodla usporiadať turnaj, v ktorom budú proti sebe bojovať najlepší žoldnieri sveta. Víťaz boja na život a na smrť získa tučný balík peňazí, ktorý môže minúť na tie najtajnejšie sny.

Hra Squad Wars: Death Division obsahuje 44 úrovní v kampani pre jedného hráča. Zábava dobrá a úrovne skvele poslúžia pre natrénovanie dotykového ovládania. Pri veľmi dynamických strieľačkách môže robiť problémy.

strielačka

Skutočnú zábavu zabezpečí až režim pre viacerých hráčov. Tých je niekoľko. Vyskúšať môžete klasický deathmatch, tímový deathmatch alebo mód Last man standing. V niektorých režimoch sa môže navzájom likvidovať až šesť hráčov. Tí budú mať inak k dispozícii asi 250 rôznych zbraní, ktoré využijú v 11-tich mapách.

Začínajúcim hráčom príde vhod funkcia automatického strieľania. Hneď, ako sa vám v hľadáčiku ocitne nepriateľ, zbraň po ňom začne páliť. S pribúdajúcimi skúsenosťami môžete funkciu vypnúť a strieľať manuálne. Ak je hra presne z vášho súdka, nižšie už zamierte na sprievodné video ako aj odkaz do obchodu Google Play.

Autori hry sľubujú pravidelné aktualizácie, ktoré vždy prinesú aj nový obsah alebo herné možnosti.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cmune.squadwars“]