Úvod Smartphony Aktualizácie Smartfón OnePlus 3 dostane aktualizáciu na Android 7.0 Nougat ešte v tomto...

Smartfón OnePlus 3 dostane aktualizáciu na Android 7.0 Nougat ešte v tomto roku

2
© AndroidPit

Ak ste majiteľom skvelého smartfónu OnePlus 3, máme pre vás dobré správy. Vývojári spoločnosti OnePlus už pripravujú čerstvý update na Android 7.0 Nougat. 

Ten uvidíme ešte v tomto roku. Potvrdil to Brian Yoon, šéf softvérového centra spoločnosti. Nová verzia OS Android bude k dispozícii už tento mesiac. Pôjde ale o jej skoré beta vydanie, ktoré si budú môcť nainštalovať pokročilejší užívatelia alebo ľudia, ktorí sa chcú podieľať na testovaní a inovovaní systému.

OnePlus na základe spätnej väzby následne vyladí posledné detaily a odstráni prípadné chyby. Stabilná a kompletná verzia OS Android 7.0 Nougat bude vypustená po zapracovaní všetkých relevantných pripomienok. Predpokladáme, že sa tak udeje niekedy v priebehu decembra.

Spoločnosť OnePlus už dávnejšie iniciovala spojenie dvoch interných softvérových platforiem. Hydrogen OS, ktorý bol určený pre Čínu sa spojil s globálnou verziou Oxygen OS. Cieľom bolo urýchlenie vývoja a dynamickejšie tempo softvérových aktualizácií. Zdá sa, že cieľ sa podarilo naplniť.

oneplus_3

Hneď, ako bude aktualizácia prostredníctvom OTA rozhrania uvoľnená, vám dáme vedieť. Nová verzia softvéru príde s dôležitými bezpečnostnými záplatami a čím skôr si ju nainštalujete, tým lepšie.