Úvod Sociálne siete Operačný systém Android má vlastný oficiálny Instagram profil

Operačný systém Android má vlastný oficiálny Instagram profil

0
Zdá sa, že Instagram profily sa stávajú akousi sociálno-marketingovou povinnosťou spoločností a produktov podobne, ako napríklad Facebook stránky. 

Fenoménu sa netreba čudovať. Podľa serveru statista.com prekonal Instagram v júni tohto roku hranicu 500 miliónov aktívnych používateľov. Pre porovnanie, v septembri roku 2015 to bolo 400 miliónov aktívnych jedincov.

Ešte viac zaujme novozavedený formát tzv. príbehov, ktorý si Instagram požičal od Snapchatu. Denne ho používa niekoľko miliónov ľudí a čoskoro v ňom pribudne funkcia živého video vysielania.

Na instagrame môžeme nájsť nielen našich priateľov, ale aj obľúbené značky, celebrity, technologických výrobcov… skrátka každého, kto na trhu niečo znamená. Na Instagrame už môžeme nájsť aj oficiálny profil venovaný operačnému systému Android. Čudujeme sa, že sa marketéri k tomuto kroku uchýlili až teraz.

android

Spoločnosť Google je na fotosociálnej sieti Instagram aktívna od mája roku 2014. Aktuálne jej príspevky sleduje cez 2,8 milióna používateľov. Pokiaľ ste na sociálnej sieti Instagram aktívni, navštívte >túto adresu<, ktorá vás presmeruje priamo na Instagram Android profil.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instagram.android“]