Úvod Aplikácie Shazam Lite: Ďalšia zoštíhlená aplikácia, ktorá bude šetrná k dátam a úložnému...

Shazam Lite: Ďalšia zoštíhlená aplikácia, ktorá bude šetrná k dátam a úložnému miestu

0

Len pred pár dňami sme vás informovali, že gigant Facebook predstavil Lite verziu obľúbenej komunikačnej aplikácie Messenger. Tá je primárne určená pre staršie zariadenia a rozvojové trhy.

V podobnom duchu prichádza na trh aj Shazam s ich Lite verziou aplikácie pre identifikáciu hudby. Appka je veľká približne 1 MB a je tak skutočne okresaná až na kostru. Napriek tomu stále disponuje plnohodnotnou funkcionalitou, vďaka ktorej zistíme interpreta a názov hrajúcej skladby.

Vývojári sľubujú, že aplikácia bude bezproblémovo fungovať na starších zariadeniach a v krajinách, ktoré sa potýkajú s nedostatočnou internetovou infraštruktúrou a pomalým pripojením. Zaujímavá je tiež funkcia ukladania výsledkov a rozpoznávania hudby v režime offline.

shazam lite

Tak, ako napríklad pri FB Messenger Lite appke, ani Shazam Lite zatiaľ nie je dostupný pre našu krajinu, aj keď by to mnohí určite uvítali. Na svoje si momentálne prídu obyvatelia Indie, Indonézie, Nigérie, Vietnamu, Venezuely a Filipín. Kompatibilita sa týka zariadení s operačným systémom Android vo verzii 2.3 alebo novším.