Úvod Hry Counter Strike pre Android. Tímová strieľačka Critical Ops v obchode Google Play

Counter Strike pre Android. Tímová strieľačka Critical Ops v obchode Google Play

1

Critical Ops je tímová strieľačka z pohľadu prvej osoby, ktorá ťaží hlavne z konceptu nesmierne populárnej PC hry Counter Strike. Hra pred pár dňami dorazila do Obchodu Google Play.

Ide o otvorenú beta verziu, ktorá ešte potrebuje nejaké detaily doladiť a vylepšiť. K tomu má dopomôcť spätná väzba od väčšieho množstva hráčov.

Klasicky, v hre sa ocitnete v súboji piatich proti piatim. Budete musieť všetkých eliminovať a položiť, resp. zneškodniť bombu. V závislosti od tímu, pre ktorý sa rozhodnete. Víťazstvo vám na vaše konto prihodí nejaké peniaze navyše, čiže si môžete zakúpiť lepšiu výbavu a zbrane. S nimi budete opäť bližšie k ďalšiemu víťazstvu.

V obchode Google Play bolo alebo stále je niekoľko titulov, ktoré sa snažili priblížiť k hre Counter Strike. Titul Critical Ops má k tejto hre asi najbližšie. Čo sa týka hrateľnosti, ovládanie sa naučíte behom chvíľky. Na výkonnejšom zariadení hra pracuje veľmi svižne a rýchlo.

Skvelá je podpora pre Android TV. Hru tak nemusíte hrať na menšej obrazovke smartfónu alebo tabletu a s pridruženým Bluetooth ovládačom bude aj samotné hranie pohodlnejšie. Hra Critical Ops sa asi, aspoň zatiaľ, nedočká podobného úspechu, aký môžeme vidieť pri Counter Strike.

Určite ale ide o zábavnú hru s dobrým potenciálom do budúcnosti.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.criticalforceentertainment.criticalops“]