Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi smartfón a príslušenstvo za parádne ceny. Neprehliadnite túto akciu!

Xiaomi smartfón a príslušenstvo za parádne ceny. Neprehliadnite túto akciu!

0

Výrobca Xiaomi je dobre známy všetkým nadšencom smart technológií. Na očiach je hlavne kvôli podareným smartfónom a tiež iným zariadeniam.

V jednom z populárnych internetových obchodov s medzinárodným doručovaním ich môžete nájsť hneď niekoľko s rôzne ladenými cenami. Nižšie nájdete štvoricu zariadení ale aj príslušenstva, ktoré sa vám môže hodiť.

Hneď v úvode spomenieme medzinárodnú verziu smartfónu Xiaomi Mi4. Kompaktnejší 5 palcový displej s FHD 1080p rozlíšením, 3 GB operačnej pamäte RAM alebo 64 GB interné úložisko bohate pokryje všetky potreby bežného užívateľa.

2

Výrobca pri tomto zariadení zvolil kovové telo a v jeho útrobách nájdeme tiež quad-core procesor Snapdragon 801 taktovaný na 2,5 GHz. O pekné fotografie sa postará 1/3″ foto snímač z dielne japonského Sony. Ten disponuje nízkou clonou f/1.8 a HDR režimom. Vpredu sa usídlila 8 Mpx kamera. Batéria má kapacitu 3080 mAh a jeho cenovka sa zastavila na hodnote približne 140-tich eur. Viac info už nájdete na stránke predajcu na: http://bit.ly/2c6Wsvv.

Príležitostných, ale aj skalných hráčov mobilných hier môže zaujať herný ovládač Xiaomi Gamepad. Akcelerometer a trojosový senzor polohy sa postará o dostatočnú spätnú väzbu pri hraní hier. Samozrejmosťou je integrovaný motorček pre vibrácie.

xiaomi

Xiaomi Gamepad pripojíte k množstvu zariadení, smartfónov a tabletov prostredníctvom rozhrania Bluetooth. Samotný ovládač je napájaný dvoma klasickými AA batériami. Jeho váha je 220 gramov a zároveň poteší aktuálna cena necelých 23 eur. Ponuku nájdete na adrese http://bit.ly/2bPgkQF.

Ovládač vyššie môžete použiť aj pri MIUI TV Boxe. Ten urobí z vášho televízora alebo monitora multimediálne centrum. Môžete hrať hry, zdieľať foto a video obsah alebo inštalovať a používať množstvo rôznych aplikácií. MIUI TV Box pripojíte k vašej WiFI prostredníctvom dvojpásmového štandardu s frekvenciami 2,4 GHz alebo 5.0 GHz.

MIUI TV Box

Podporu FHD 1080p rozlíšenia, Dolby Digital+ a DTS zvuku zabezpečí štvorjadrový procesor s 1 GB operačnou pamäťou a miesto zostalo tiež na internú pamäť, ktorá má 4 GB. Keďže MIUI TV Box beží pod taktovkou operačného systému Android, inštalovať môžete viac ako 800 tisíc aplikácií počnúc napríklad Facebookom, YouTube, službou Skype a podobne. Pripojenie k obrazovke zabezpečí HDMI port. Aktuálna cena sa zastavila na necelých 45-tich eurách. MIUI TV Box nájdete na: http://bit.ly/2bA8SHj.

Xiaomi nevyrába len smart zariadenia ale tiež veci, v ktorých môžete svoje digitálne hračky odniesť. Notebook, fotoaparát, tablet alebo akákoľvek výbava či iné náčinie si nájde miesto v športovej taške Xiaomi.

taška

Podstatný nie je len objem 20 litrov, ale hlavne odolnosť voči vode. Aj pár kvapiek vody či dažďa môže elektroniku nezávratne poškodiť. Taška je vyhotovená z nylonu, ktorý je veľmi ľahký a nekrčivý. Záťažové skúšky odolnosti odolali desiatim kilogramom váhy. Cena 11 eur je skutočne zanedbateľná a taška môže prísť vhod aj v aktuálnom začínajúcom školskom období. Viac info nájdete na adrese http://bit.ly/2c72PPC.