Úvod Zariadenia LeEco Le 2S: Monštrum s 8GB RAM a Snapdragon 821!

LeEco Le 2S: Monštrum s 8GB RAM a Snapdragon 821!

4

Vyzerá to tak, že LeEco už teraz finišuje práce na nástupcovi nedávno predstaveného modelu, Le2. Súdime tak podľa nedávno uniknutých fotografií zariadenia, ktoré sa objavili na čínskej sociálnej sieti Weibo.

Fotografie naznačujú, že novinka bude s modelom Le2 zdieľať viac než by sme si možno priali. Je však jasne viditeľné, že Le 2s ponúkne užšie rámiky a možno aj snímač odtlačkov prstov umiestnený na zadnej strane.

Spolu s obrázkami zariadenia sme sa dozvedeli, že telefón bude vybavený šialenými 8 GB operačnej pamäte RAM. Nedávno predstavené modely, ako OnePlus 3 či LeEco Le Max 2 pritom len nedávno zvýšili latku vybavenosti operačnou pamäťou na 6 GB. To však nie je všetko. LeEco Le 2s má zároveň ponúknuť najvýkonnejší čipset Snapdragon 821, ktorý môžete nájsť aj v novom Samsung Galaxy Note 7. Výbavu má zakončiť 64 GB úložisko a 5,5-palcový Quad HD displej.

Nakoniec, LeEco sa s pripravovanou novinkou nepridá k ostatným výrobcom s telefónmi ponúkajúcimi duálne fotoaparáty. LeEco Le 2s ponúkne len jeden zadný fotoaparát.