Úvod Zariadenia Podarený HTC One A9 dostane nástupcu: Poznáme dátum predstavenia a pár detailov

Podarený HTC One A9 dostane nástupcu: Poznáme dátum predstavenia a pár detailov

0
Minuloročný HTC One A9
Spoločnosť HTC v minulom roku predstavila smartfón s označením One A9, ktorý si za svoj výzor vyslúžil prezývku iPhone s Androidom a podobne.

HTC One A9 naozaj na prvý pohľad nesie mnoho spoločných dizajnových čŕt s obľúbeným smartfónom z dielne giganta Apple. Napriek tomu HTC vyrobilo skvelý prémiový smartfón strednej triedy, ktorý tak trochu odrádzal cenou. Viac informácii nájdete v našej minuloročnej recenzii.

K TÉMERECENZIA HTC One A9: Keď iPhone dostane Android

Vzhľadom na to, že sa HTC One A9 skutočne podaril, radi počujeme, že HTC chystá jeho nástupcu. Nebude však meniť to dobré a vylepší to, čo vylepšenie potrebuje. Evan Blass a.k.a @Evleaks prezradil, že inovovaný model dostane označenie HTC One A9s.

Aj inovovaná generácia bude inšpirovaná iPhone dizajnom a v podstate bude vyzerať rovnako, ako minuloročný model One A9. Zmeny sú len kozmetické. Z prednej strany zmizne logo HTC, fotoaparát sa presunie do rohu konštrukcie a mierne sa zmení tiež umiestnenie senzorovej výbavy nad displejom. Podstatné inovácie sa ale udejú pod kapotou tak, aby držali krok so súčasným technologickým trendom.

HTC_One_A9s

Konkrétne čísla a parametre sa zatiaľ neobjavili, vieme však, že na zadnej strane sa objaví 13 Mpx fotoaparát. Aj minuloročný model disponoval 13 Mpx fotoaparátom, v novom prípade by ale malo ísť o iný, vylepšený senzor pravdepodobne s podpisom spoločnosti Sony. Očakávame tiež 3 GB RAM už v základnej konfigurácii alebo o niečo väčšiu kapacitu batérie. Všetko sa dozvieme už 1. septembra, kedy bude inovovaný HTC One A9s predstavený. Uvidíme, akú cenovku výrobca nastaví. Od minulého roka konkurencia v tomto segmente vzrástla a spotrebitelia majú na trhu širšie možnosti výberu.