Úvod Hry Muža pri hraní Pokémon Go pobodali: Neuveríte čo spravil namiesto toho, aby...

Muža pri hraní Pokémon Go pobodali: Neuveríte čo spravil namiesto toho, aby išiel do nemocnice!

16

Pokémon Go je obrovská hra. Až tak veľká, že v USA prekonal svojimi aktívnymi používateľmi všetky sociálne siete a po novom dokonca aj 3 roky starý rekord hry Candy Crush Saga. Denne si ho len za veľkou mlákou zapne vyše 21 miliónov ľudí.

Hre prepadol aj 21-ročný mladík, Michael Baker z Oregonu. Jeho cieľom je skutočne pochytať všetkých Pokémonov, za čím si stojí až tak, že je ochotný spraviť čokoľvek, aby toho dosiahol.

Počas svojho lovu na rozprávkové postavičky sa mladík dostal do nebezpečnej štvrte, kde ho neznámy útočník bodol nožom rovno do ramena. Samozrejme, nešlo o život ohrozujúce zranenie, no stále ostal mladík solídne bodnutý, čo určite nebolo príjemné. Asi všetci z nás by si to namierili rovno do nemocnice či už po vlastných alebo sanitkou. Mladý Michael však mal iné plány. Rozhodol sa, že nejaké zranenie ho nezastaví v love svojich obľúbených Pokémonov.

Hneď po tom, ako ma bodli som pokračoval vo svojom love a namieril som si to do podniku Plaid Pantry, kde som si kúpil hranolky a pivo.“ Pre server KPTV sa ďalej pochválil takto: „V podstate som riskoval svoj život.“ Bravo.

Aj po tom, ako bol Baker ošetrený povedal, že Pokémonov zozbiera všetkých, aj keby sa stalo čokoľvek.