HTC 10

To, že HTC vyrobí dvojicu nových Nexus smartfónov už vieme dlhšie. Prvý nesie kódové označenie Marlin, zatiaľ čo druhý Sailfish. Práve prvého menovaného sa týka najnovší „únik“ informácií, ktoré hovoria o jeho parametroch.

HTC Nexus M1 si bude podávať ruku s najnovšími vlajkovými modelmi rôznych výrobcov. Svedčí o tom avizovaný 5,5-palcový Super AMOLED displej s QHD 1440p rozlíšením, vylepšený procesor Snapdragon 821 aj s grafikou Adreno 530. 4 GB operačnú pamäť RAM bude dopĺňať úložisko s kapacitou 32 GB alebo vyšším. Maximálny priestor sa zastaví na čísle 128 GB.

Fotoaparáty budú mať 12 Mpx / 8 Mpx, nebude chýbať snímač odtlačkov prstov, USB typ C alebo slušná, 3450 mAh batéria. Pri pohľade na poslednú vlajkovú loď od HTC, model HTC 10, si môžeme byť istí použitím vysokokvalitného kovového vyhotovenia s prémiovou povrchovou úpravou.

nexus

Spoločnosť HTC v roku 2010 vyrobia vôbec prvý Nexus smartfón s označením Nexus One. Táto spoločnosť tak zahájila éru Nexus smartfónov a dúfame, že vyrobí zatiaľ najlepší Nexus smartfón, aký sme mali možnosť vidieť.