Z času na čas sa na populárnom serveri YouTube objaví video, ktoré okamžite láme počítadlo prezretí. Najnovšie sa o takéto video postarali autori kanála TechRax.

Určite ste niekedy počas svojho života rozmýšľali nad tým, že by ste si bazén alebo poprípade vaňu naplnili niečím, čo máte radi, a vykúpali ste sa v tom.

Predstavitelia YouTube kanála TechRax si svoj „sen“ splnili a bazén naplnili nápojom Coca Cola. Aby toho nebolo málo, približne 5670 litrov tohto nápoja doplnili vedrom cukríkov Mentos a 90-timi kilogramami ľadu.

Príprava kúpeľa trvala niekoľko dní. V prvom rade bolo treba zakúpiť tisíce fliaš Coca Coly a samotné vylievanie fliaš zabralo taktiež veľa času. Autori videa však priznali farbu a uviedli, že asi 7 % z objemu tvorí aj Pepsi Cola. Po dokonaní diela pridali Mentos, ľad a kúpanie sa mohlo začať.

Tento bizarný kúpeľ má žiaľ svoju obeť. Pri kúpaní a točení videa autori zničili quadrokoptéru, drona DJI Phantom 4. Video bolo na YouTube publikované len pred pár dňami, 24. júna. Momentálne má na konte už takmer 24 miliónov prehraní a číslo bude určite ešte nejakú dobu rásť.

Celé dielo si samozrejme môžete pozrieť vo videu nižšie.