Čo sa týka aktualizácií na najnovší Android 6.0 Marshmallow, väčšina popredných výrobcov už zverejnila plány ohľadom tejto aktualizácie pre svoje zariadenia. Ticho bolo zatiaľ len čínske Lenovo, to sa sčasti zmenilo.

Na čínskej sociálnej sieti Weibo sa objavili snímky pravdepodobne z internej porady spoločnosti, na ktorej sa okrem iného preberala aj téma aktualizácií.

Aj keď veľa informácií známych nie je, na snímke nižšie môžeme vidieť, ktoré smartfóny a v akom časovom období začnú dostávať aktualizáciu na najnovší Android 6.0 Marshmallow. Prvým na rane je medzinárodná verzia smartfónu K3 Note, ktorá dostane aktualizáciu už v marci. Časový harmonogram pokračuje čínskymi verziami Levovo Vibe X3 a Vibe P1. Aktualizácia dobehne aj smartfóny Lenovo A7000, A7000 Plus, Vibe P1, Vibe S1 či medzinárodnú verziu Vibe X3.

lenovo-android-6-0

Informácie o aktualizáciách pre tablety tohto aj u nás populárneho výrobcu sa zatiaľ neobjavili. Predpokladáme však, že novšie modely tabletov dostanú očakávaný update taktiež priebežne v budúcom roku.