Vývojárske štúdio Madfinger, ktoré mimochodom pochádza z Českej republiky, má na svojom konte dve veľmi úspešné akčné hry. Ide o tituly Dead Trigger 2 a UNKILLED.

Vývojárske štúdio už v minulosti ukázalo, že sa o svoje herné diela stará, a v rámci aktualizácií neraz prinieslo množstvo noviniek a vylepšení. Aktuálne je dostupná nová aktualizácia, ktorá hry opäť citeľne vylepšuje.

Čo sa týka hry Dead Trigger 2, po novom si budete môcť vyskúšať nové turnaje aj s novými zbraňami. Pribudlo deväť nových nástrojov pre likvidáciu nepriateľov, a to napríklad Mauser C96, meč Vikingov alebo štýlová mačeta.

V nových módoch budete loviť zombíkov, zbierať čo najviac zásahov do hláv, snažiť sa trafiť cieľ na čo najväčšiu vzdialenosť alebo jednoducho budete musieť prežiť čo najdlhšie bez toho, aby vás zabili.

Hra UNKILLED dostáva nový PvP režim, čím sa stáva pre mnohých hráčov rozhodne lukratívnejším titulom. Vytvoriť si budete môcť vlastný zombie tím, v ktorom môžete každého člena vylepšovať. Aj v tejto hre nájdete nové zbrane, konkrétne pôjde o štyri kúsky v podobe mašiniek Luger P 08, Kyu guntō (japonský meč), Simonov SKS a Thompson M1928. Inovácie sa dočkal aj online rebríček, v ktorom pribudli nové ocenenia alebo hodnotenie na základe počtu zásahov do hlavy.


Pokiaľ obľubujete poriadnu hernú akciu namiesto oddychových logických hier, zamierte do obchodu Google Play. Aktualizácia sa už začala šíriť.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.madfingergames.unkilled“]

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.madfingergames.deadtrigger2″]