Čerstvá téma pre Galaxy S6 a S6 edge

Majitelia vlajkovej lode S6, ktorým prekáža nadstavba výrobcu TouchWiz, majú konečne k dispozícii prvú tému s používateľským prostredím originálneho operačného systému Android. Vývojár oznámil po ukončení schvaľovacieho procesu úspech, čo znamená, že Samsung zaradil žiadanú novinku do oficiálneho obchodu s témami.

Po troch týždňoch tvrdej práce na zdokonaľovaní základného Material výzoru je konečne k dispozícii a zdarma pre každého, kto vlastní S6/Edge,“ vyjadril nadšene Samer Zayer prostredníctvom sociálnej siete Google+ svoje prvé pocity.

Skvelej príležitosti sa takmer okamžite chopil populárny YouTuber MKBHD a priniesol tak VIDEO recenziu, kde máte skvelú príležitosť nahliadnuť, ako vyzerá čistý Material dizajn na smartfónoch Galaxy S6 a S6 edge.

Tému nájdete v sekcii ‚Themes for Man‘ (témy pre muža), pričom by sa mala momentálne nachádzať na prvých priečkach. A aj keď neprináša originálne používateľské rozhranie v plnom rozsahu, keďže napríklad také nastavenia alebo animácie sú stále v grafickom štýle nadstavby TouchWiz, veľa základných aplikácií a iných prvkov nesie vizuálnu totožnosť s populárnym Material dizajnom, ktorý predstavil Google ešte minulý rok popri operačnom systéme Android 5.0 Lollipop.