12-ročné dievča z amerického Colorada spravilo niečo, čo by od nej nikto nečakal. Bizarný príbeh sa odohral po tom, ako jej mama skonfiškovala iPhone, pretože neposlúchala. Dievča sa mame rozhodlo pomstiť tým najhorším spôsobom. Chcela ju zavraždiť. Dvakrát.

Polícia bola upozornená na pokus o vraždu, ktorý vzišiel z nápadu 12-ročného dievčaťa vylepšiť raňajší džús svojej vlastnej mamy bielidlom. Pri prvom pokuse sa otrávenie bielidlom dievčaťu podarilo a jej mama musela byť hospitalizovaná.

Dievča sa rozhodlo zavraždiť svoju vlasntú mamu po tom, ako jej zobrala iPhone. Ako zbraň si vybralo bielidlo, ktoré primiešala do tzv. smoothie, teda rozmixovaného ovocia. Mama malej dcéry pritom vraj cítila zápach po bielidle, no myslela si, že sa jednalo len o zle opláchnutý pohár a tak džús dopila. Potom musela byť prevezená do miestnej nemocnice, kde ju ošetrili.

Tam to však neskončilo, mladá dáma sa po neúspešnom pokuse o vraždu svoju mamu pokúsila zabiť znovu a to dokonca v rovnaký týždeň. Tentokrát sa 12-ročné dievča rozhodlo, že bielidlo zmieša s vodou v džbáne, ktorý bol v kúpeľni vedľa spálne. Keď sa v noci išla napiť, opäť ucítila bielidlo a tak vedela, že čo sa stalo.

Mama sa okamžite spýtala svojej dcéry, čo spravila, ktorá sa jej priznala k obom pokusom o jej otrávenie. Dôvod? Skonfiškovaný iPhone.

Vzhľadom na závažnosť celej situácie rodičia privolali políciu, ktorá dievča zatkla a momentálne ju zadržiava v nápravnovýchovnom ústave. Polícia vzhľadom na neistú situáciu ohľadom duševného stavu dievčaťa nezverejnila jej, ani matkine meno.