Úvod Novinky Aplikácie Pebble aktualizuje: Kvalitnejšie notifikácie a rýchlejšia aplikácia

Pebble aktualizuje: Kvalitnejšie notifikácie a rýchlejšia aplikácia

3
Notifikácie na hodinkách Pebble

Populárny výrobca inteligentných hodiniek oznámil, že v týchto dňoch uvoľňuje do obehu softvérovú aktualizáciu, a to rovno na troch frontoch. Tešiť sa môžeme na plnú podporu pre notifikácie všetkého druhu, podporu pre písmená viac ako 80-tich jazykov z celého sveta a rovnako aj na od-základov-zmenenú Android aplikáciu. 

Nový firmvér pre inteligentné hodinky Pebble – pod označením v2.8 – prináša niekoľko dôležitých zmien a vylepšení. Najdôležitejšou novinkou však nepochybne je rozšírenie podpory pre zobrazovanie upozornení z prepojeného Android zariadenia. Doteraz mohli používatelia na svojom zápästí vidieť iba informácie o SMSkách, Gmaile či kalendári. Pre plnú podporu sa ale vyžaduje Android vo verzii 4.3 a vyššej, nakoľko nie je a ani tak skoro asi ani nebude aktualizácia Android aplikácie pre nižšie verzie prístupná.

Vynovená Android aplikácia Pebble
Vynovená Android aplikácia Pebble

Vylepšené notifikácie zahŕňajú i korektné zobrazovanie textu vo viacerých svetových jazykoch; aktualizačný balíček vraj obsahuje podporu až pre 80 z nich. Výrobca aktualizuje Android aplikáciu vo vlnách, takže rad môže na každého jednotlivca prísť v iný čas.

Táto nová aplikácia bola vyvrcholením niekoľkých mesiacov práce nášho fantastického Android tímu na prerábaní našej Android aplikácie, ktorá sa zamerala na lepšie notifikácie, zväčšenie stability a výkonu, a poskytnutie solídnej platformy pre dlho-dobé plány skvelých nových funkcií, ktoré máme v pláne.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.getpebble.android“]

Zdroj: Pebble via PhoneArena.com