Úvod Výrobcovia HTC VIDEO: HTC One (M9) v novom koncepte ponúka podstatne vylepšenú konštrukciu a...

VIDEO: HTC One (M9) v novom koncepte ponúka podstatne vylepšenú konštrukciu a nespútaný výkon

7

Keď HTC predstavil svoju novú vlajkovú loď, HTC One M8, boli sme unesení nie len z toho, ako pekne zariadenie vyzeralo a ako prémiovo pôsobilo v ruke, ale aj z toho, čo sa skrývalo v jeho vnútri.

Päť palcový displej, Snapdragon 801, 2 GB operačnej pamäti RAM a slot pre 128 GB microSD kartu. 128 GB! Čas však plynul a z týchto high-end špecifikácií sa za niekoľko mesiacov stali špecifikácie, ktoré by sme očakávali od vyššej strednej triedy.

To však nevadí, na scénu totiž o niekoľko mesiacov dorazí HTC One (M9), ktorý by mal ponúknuť vylepšenú konštrukciu a samozrejme aj špecifikácie. A ako bude vyzerať? Presne na to sa zameral dizajnér, ktorý navrhol jeho koncept. V diskusii nižšie nám kľudne dajte vedieť čo si o ňom myslíte a ako sa vám páči.

To, aké špecifikácie nová vlajková loď od HTC ponúkne zatiaľ nevieme, no dá sa predpokladať, že si zvolí Quad HD displej, čipset Snapdragon 805/808/810, vylepšený fotoaparát a viac pamäti RAM. One M8 je výborné zariadenie, na ktorom treba jednoznačne postaviť jeho nástupcu. Či bude vyzerať tak, ako tento koncept, na to si budeme musieť počkať.

one-m9-1
one-m9-2
one-m9-3
one-m9-4

Zdroj: PA