Úvod Hry TIP: Angry Birds Stella – ďalšia verzia nasratých vtákov od Rovio

TIP: Angry Birds Stella – ďalšia verzia nasratých vtákov od Rovio

5

Fínske vývojárske štúdio Rovio sa rozhodlo, že Angry Birds hier ešte nie je dosť a tak pripravili ďalšie pokračovanie už aj tak dostatočne úspešnej série hier. Dnes sa na Google Play totiž objavila hra Angry Birds Stella.

Vývojári pre tento titul mierne pozmenili grafiku hry, ktorá je teraz ešte viac rozprávková. Samozrejme, pribudli aj nové postavičky, nové super schopnosti a za vrece nových levelov. Angry Birds Stella okrem toho podporuje aj prepojenie so službou Google Play, vďaka čomu budete môcť zdieľať svoje úspechy s priateľmi. Bohužiaľ, aj napriek takémuto prepojeniu vývojári nesprístupnili ukladanie vášho postupu v hre do cloudu. To znamená, že na každom zariadení musíte začať odznova.

Prvých pár levelov je bez reklám, no neskôr sa vám začnú prehrávať videá, ktoré sa dajú preskočiť až na ich úplnom konci a nechýbajú ani celkom otravné bannery. V hre sa samozrejme nachádza možnosť kúpiť si hernú menu, ktorej cena začína na 2 dolároch a končí na 55 dolároch.

stella-1 stella-2

Angry Birds Stella podporuje Telepods, fyzické postavičky, ktoré si môžete kúpiť vo vybraných obchodoch. Každopádne, hra je v Google Play zadarmo, takže ak si ju chcete vyskúšať, neváhajte a sťahujte.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rovio.angrybirdsstella“]

Zdroj: AP