Úvod Novinky Google Krásy Slovenska: Pomôžte Google nájsť skutočné krásy Slovenska

Krásy Slovenska: Pomôžte Google nájsť skutočné krásy Slovenska

3

Slovensko je skutočne nádherná krajina, s množstvom dychberúcich scenérií o ktoré by bolo škoda nepodeliť sa. Čím viac a viac ľudí si tak namiesto prímorskej destinácie pre svoju letnú dovolenku vyberá Slovensko. A že je z čoho vyberať!

Krásy Slovenska je novou iniciatívou slovenského zastúpenia Google, v ktorej je cieľom podeliť sa o skutočné krásy Slovenska na sociálnej sieti Google+. Google Slovensko je známy tým, že sa snaží prispieť k uchovaniu a šíreniu slovenských tradícií a folklóru. Už minulý rok spustil program „Google na slovenskú nôtu,“ súčasťou ktorého bolo aj zmapovanie najkrajších miest na Slovensku, ktoré vyberali samotní ľudia.

Obe iniciatívy sú zamerané na objavovanie a zhromažďovanie kultúrneho bohatstva, ktorým Slovensko priam prekypuje. Zapojiť sa môže skutočne každý, stačí ak počas svojej cesty Slovenskom odfotíte nejakú peknú snímku a pošlete ju nasledovne:

  • Prihláste sa do svojho účtu na Google+
  • Nahrajte fotografiu s hashtagom #KrasySK (môžete k nej označiť aj +Google Slovensko, alebo +AndroidPortal.sk)
  • Do príspevku môžete pridať aj ďalšie hashtagy, ktoré danú fotografiu opisujú, ako napríklad #ludia, alebo #priroda

O tých najkrajších sa bude hlasovať pomocou pridávania „+1“ na Google+, tie ktoré získajú najviac bodov neskôr zverejní Google Slovensko na svojom profile, ako aj my tu, na AndroidPortal.sk.

Veríme, že sa takých z vás, ktorí už na svoj fotoaparát zaznamenali krásy Slovenska je veľa. My sa už na krásnych záberov nevieme dočkať!