Úvod Smartphony Aktualizácie LG Optimus L9 II dostáva na Slovensku a v ČR aktualizáciu na...

LG Optimus L9 II dostáva na Slovensku a v ČR aktualizáciu na Android 4.4.2 KitKat

22

Správ o zariadeniach, ktoré začali dostávať aktualizáciu na novší softvér neustále pribúda. Len včera sme vás informovali o aktualizácii pre minuloročný HTC One, ktorý dostal aktualizáciu na Sense 6.0 a hneď niekoľko zariadení od Sony, ktoré sa pomaly, ale isto prepracovávajú k Android 4.4.2 KitKat.

Včera večer mal aktualizáciu získať aj obľúbený smartfón LG Optimus L9 II. Zariadenia, ktoré aktualizáciu dostali boli zakúpené v e-shopoch, pričom Android 4.4.2 k nim priletel priamo cez OTA ako aj cez program LG PC Suite.

lg-optimus-l9-ii-kitkat-2 lg-optimus-l9-ii-kitkat-1 lg-optimus-l9-ii-kitkat-18 lg-optimus-l9-ii-kitkat-17 lg-optimus-l9-ii-kitkat-16

Čo sa zmien týka, tam bol LG opäť štedrý. Okrem známych zmien, ktoré prináša Android 4.4 KitKat, ako napríklad vylepšená správa operačnej pamäte, celkové zrýchlenie systému či biele ikonky v notifikačnej lište pridal do telefónu aj možnosť odomknúť zariadenie poklepaním na displej.

lg-optimus-l9-ii-kitkat-15 lg-optimus-l9-ii-kitkat-14 lg-optimus-l9-ii-kitkat-13 lg-optimus-l9-ii-kitkat-12 lg-optimus-l9-ii-kitkat-11

Vylepšené boli aj samostatné aplikácie fotoaparátu, číselníku, kalkulačky, FM rádia, správca súborov a ďalších. Svojim dizajnom sa po aktualizácii podobajú na high-end model LG G2.

lg-optimus-l9-ii-kitkat-10 lg-optimus-l9-ii-kitkat-9 lg-optimus-l9-ii-kitkat-8 lg-optimus-l9-ii-kitkat-7 lg-optimus-l9-ii-kitkat-6

lg-optimus-l9-ii-kitkat-5 lg-optimus-l9-ii-kitkat-4 lg-optimus-l9-ii-kitkat-3

Ak ste aktualizáciu zatiaľ nedostali, môžete si o ňu požiadať manuálne v nastaveniach zariadenia, alternatívne si ju môžete stiahnuť cez spomínaný LG PC Suite. Ak ste ju už dostali, ako ste s ňou spokojní?

Graf ceny produktu LG D605 Optimus L9 II poskytuje server Heureka.sk

Vďaka za screenshoty a informácie, Edo!