Úvod Novinky Google Bude Google Glass bez reklám?

Bude Google Glass bez reklám?

3
Na to, že Google Glass príde s reklamami sme boli takpovediac pripravení už od začiatku. Podľa ToS pravidlami však Google Glass API zakazuje zobrazovanie reklám.

Žiadne reklamy. V API klientovi nemôžete zobrazovať ani zahrnúť akékoľvek reklamy.“ Presne toto je v pravidlách, s ktorými musia súhlasiť všetci vývojári, ktorí sa budú snažiť pre Google Glass pripraviť prvé aplikácie. Okrem toho je v pravidlách aj zmienka o tom, že vývojári nemajú právo pre použitie informácií o používateľovi, ktoré by neskôr predávali. Vyzerá to teda tak, že jediný spôsob akým budú vývojári schopní speňažiť svoje aplikácie, bude pomocou ich predaja. Presne tak, ako to máme radi.

Keď sa tak nad tým zamyslíte, tak fakt, že Google zakázal akékoľvek reklamy pre Google Glass je výborná vec, keďže ich okuliare budú do nášho súkromia zasahovať ešte viac, než naše smartphony. S reklamami pri hraní hier alebo prehliadaní webu nemám akýkoľvek problém, no pri okuliaroch by to bolo o niečo horšie.

Ste pripravení na éru nových zariadení, ktoré nám umožnia sledovať futbal, či hokej pritom ako sa pozeráte na svoje manželky, ktoré si myslia, že ich vnímate? Už čoskoro na to budete mať príležitosť.

Zdroj: AndroidAuthority via PhoneArena