Úvod Aplikácie Spravte si z vašeho Androida Gameboy!

Spravte si z vašeho Androida Gameboy!

2

Na Android Markete nájdeme veľké množstvo viac menej kvalitných hier, ktoré si môžme stiahnuť zadarmo alebo za mierny poplatok. Pamätáte si Crash Bandicoot? Alebo Super Mária? Na Markete nie sú. Ale môžete si ich zahrať a s nimi kvantum ďalších hier!

Naše Android zariadenia dokážu nasimulovať prostredie populárneho Gameboya Advanced pomocou emulátora, ktorý je dostupný na Markete, a tým pádom si zahrať akúkoľvek hru pôvodne určenú pre Gameboy!

 

Ja som použil emulátor Mojo GBA Lite ktorý je zadarmo, no investícia do jeho plnej verzie sa určite oplatí, pretože vám ponúkne možnosť ukladať pozície a checkpointy pri hraní hier. Táto funkcia verzii Litle chýba, takže keď hru vypnete, musíte ju hrať od začiatku. Po nainštalovaní emulátora budeme potrebovať samotnú hru. Na internete a rôznych fórach ich je naozaj veľké množstvo, takže stačí zadať do Googlu názov hry s koncovou príponou .gba a môžete sťahovať. Následne si hru uložíte na pamäťovú kartu smartfónu, otvoríte Mojo GBA emulátor, v nastaveniach aplikácie vyberiete položku load game a je to!

Galéria

[nggallery id=49]

[app]com.momojo.gba.lite[/app]