Úvod Výrobcovia Samsung Samsung Galaxy A50 získava dôležitú aktualizáciu, ktorá zlepšuje funkčnosť displeja

Samsung Galaxy A50 získava dôležitú aktualizáciu, ktorá zlepšuje funkčnosť displeja

0
Foto: Cnet

Samsung Galaxy A50 na Slovensku patrí medzi najobľúbenejšie modely juhokórejského výrobcu. Vďačí tomu hlavne vďaka silnej podpore zo strany operátorov, ktorí sú aj naďalej zodpovední za veľkú časť predaných zariadení. Zariadenie momentálne začína získavať aktualizáciu, ktorá opravuje chyby a vylepšuje dôležité časti výbavy.

Najnovšia aktualizácia nesie označenie A505GNDXU3ASH4 a dostupná je (zatiaľ) len na Filipínach. Aj napriek tomu však očakávame, že na Slovensko dorazí už čoskoro. 200 MB veľký balíček v sebe nesie niekoľko zaujímavých opráv a vylepšení. Poďme sa pozrieť na to, o čo ide.

Súčasťou Galaxy A50 je okrem iného aj augustová bezpečnostná aktualizácia. Hlavným dôvodom, prečo je táto konkrétna aktualizácia tak dôležitá je prevažne vylepšenie odozvy funkčnosti dotykového displeja. Samsung do telefónu okrem toho pridal aj detekciu vlhkosti, ktorá chráni telefón pred nabíjaním zariadenia, ktoré môže byť vlhké alebo mokré. V poznámkach sa samozrejme mihla aj zmienka o tom, že vylepšením prešiel celkový výkon a stabilita systému.

Je pekné vidieť, že sa Samsung stará aj o zariadenia spadajúce do strednej triedy. Svedčí o tom napríklad vylepšenie odozvy snímača odtlačkov prstov, pridanie nočného režimu či režimu natáčania spomalených videí. Len tak ďalej, Samsung, len tak ďalej.