Úvod Zariadenia Apple láka Slovákov: Najlepšie hodinky Apple Watch Ultra sú teraz extrémne lacné

Apple láka Slovákov: Najlepšie hodinky Apple Watch Ultra sú teraz extrémne lacné

Ak sa obzeráte po špičkových hodinkách, toto neprehliadnite. Apple Watch Ultra na Slovensku výrazne zlacnili.

3

Hodinky Apple Watch Ultra patria jednoznačne medzi tie najšpičkovejšie a najlepšie vybavené smart hodinky na trhu. Ako ich názov napovedá, sú skutočne „Ultra“ vo všetkých smeroch. Od dizajnu, až po výbavu. Ich cena na Slovensku v posledných dňoch výrazne klesla.

Apple Watch Ultra

💶 Cena: 699 € s DPH | 🛒 Obchod: iStyle

Apple Watch Ultra ponúkajú veľký 1,92-palcový OLED displej s rozlíšením 502 x 410 pixelov. Displej podporuje pokrokovú funkciu Always-on a extrémne vysoký jas až 2 000 nitov. Celý displej prekrýva extrémne tvrdé zafírové sklíčko. Je zjavné, že ide o hodinky vhodné do akýchkoľvek podmienok.

Apple Watch Ultra
Zdroj: Apple

Nasvedčuje tomu aj ďalšia výbava, ako aj fakt, že hodinky spĺňajú armádnu normu MIL-STD-810H. To v praxi znamená, že sú vhodné aj na potápanie do hĺbky 40 metrov. Nechýba ani kompletná „fitness“ výbava vo forme senzora rýchlosti tepu, okysličenia krvi, teplomer či EKG. Športovcov tiež poteší zabudované GPS. Čo sa týka batérie, Apple sľubuje výdrž 36 hodín aktívneho využívania na jedno nabitie. Samozrejme, ak nebudete mať práve najaktívnejší deň, výdrž bude dlhšia.

Pri ich uvedení na trh sa Apple Watch Ultra predávali za dychberúcich 999 €. To už dnes ani zďaleka neplatí. S výraznou zľavou ich do ponuky zaradil autorizovaný obchod iStyle, ktorý ich predáva za lákavejších 699 €.

Apple Watch Ultra
Zdroj: Apple

Lacnejšie sú aj Apple Watch Ultra 2

Apple už odvtedy stihol predstaviť aj druhú generáciu hodiniek, ktorá však nepriniesla dosť zmien na to, aby ste si vyslovene museli kupovať práve tú najnovšiu verziu. Predávajú sa totiž za 849 €, pričom iný je maximálny jas (3000 nitov), ovládanie gestom Double Tap, výkonnejší čip S9 a pár ďalších maličkostí.

Ak ste sa rozhodovali pre kúpu prémiových hodiniek Apple Watch Ultra, lepší čas snáď ešte nebol.

Etický oznam: Z odkazov v tomto článku môžeme zarobiť malú províziu.