Úvod Novinky MIZNÚ AKO TEPLÉ ROŽKY: Slováci začali kupovať tieto Xiaomi zariadenia. Mimoriadne im...

MIZNÚ AKO TEPLÉ ROŽKY: Slováci začali kupovať tieto Xiaomi zariadenia. Mimoriadne im uľahčujú život

0

Blížia sa Vianoce, čo mnohým domácnostiam signalizuje čas na dôkladné vyupratovanie. V tomto procese rozhodne nechýba vysávanie, ktoré mnohí považujú za otravnú a zdĺhavú činnosť. Našťastie sa ale dá spríjemniť, a to použitím šikovného vysávača. Ak taký náhodou nemáš, no chceš to zmeniť, si tu správne. Máme totiž pre teba ponuku na tri vysávače, ktoré sú nielen inteligentné, ale aj vďaka fantastickým zľavám aj cenovo dostupné. Všetky z nich si opíšeme v článku nižšie.

Shunzao Z11 Max

🛒 Cena: 134 € | 🎫 Kupón: NNNZ11MAXS | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Prvým vysávačom na našom zozname je Shunzao Z11 Max. Má hneď niekoľko lákadiel, vrátane špičkového sacieho výkonu až 26 000 Pa. Ten zabezpečuje elektromotor s výkonom až 125 000 rpm, teda otáčok za minútu. Tieto čísla môžu mnohých zmiasť, no je to celkom jednoduché – vysávač si vďaka nim dokáže poradiť aj so zarytými nečistotami, nech už sa nachádzajú na akomkoľvek povrchu.

Vysávač je taktiež kompaktný a praktický. Spodná kefa je o čosi menšia, no zároveň podstatne flexibilnejšia, čo uľahčuje upratovanie na ťažko dostupných miestach. Dizajnových zmien sa dočkal aj interiér, ktorý dokáže lepšie odlučovať čiastočky prachu, čím sa zabezpečuje plynulé vysávanie bez akejkoľvek straty výkonu. V tomto smere výrazne napomáha 5-stupňový filtračný systém, ktorý dokáže zachytávať aj miniatúrne čiastočky prachu.

Veľkým lákadlom je aj výdrž. Vysávač je vybavený 2 500 mAh batériou, ktorá poskytuje až 60 minút nepretržitého vysávania v režime šetrenia energie.

Shunzao Z11 Max si môžeš už dnes zadovážiť prostredníctvom obchodu Geekbuying, kde ho vďaka 41-percentnej zľave a kupónu NNNZ11MAXS nájdeš len za 134 €.

>>> Kúpiť Shunzao Z11 Max za 134 € <<<

Xiaomi ROIDMI EVE CC

🛒 Cena: 254 € | 🎫 Kupón: NNN23GKB17 | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Druhým vysávačom na našom zozname je ROIDMI EVE CC od renomovanej značky Xiaomi. Vysávač je vybavený silným motorom so sacím výkonom až 3 800 Pa. Vysávať dokáže pri štyroch stupňoch, ktoré sa odlišujú výkonom a prevádzkovým hlukom.

Ide o vysávač, ktorý si svoju prácu vykonáva samostatne, a teda ho netreba ovládať. To je pre mnohých obrovské plus. A aby toho nebolo málo, súčasťou základnej výbavy je aj stanica, do ktorej vysávač automaticky po dokončení vysávača vyprázdni všetky zozbierané nečistoty a prach. Stanicu už potom stačí len otvoriť, vybrať naplnené vrecko, zahodiť ho a vložiť čisté vrecko. To môže mať objem až 2,5 litra, čo znamená, že ho stačí meniť približne raz za mesiac, možno aj raz za dva mesiace.

ROIDMI EVE CC však dokáže podlahu nielen vysávať, ale aj zmývať. Stačí naplniť až 290 ml nádrž vodou, zadať vysávaču príslušný príkaz a hotovo. Čo sa týka nádobky na prach, tá má objem 260 ml.

Napokon nemožno zabudnúť objemnú 3 200 mAh batériu, vďaka ktorej dokáže vysávač dôkladne prejsť rozlohu až 150 m2, či inteligentný systém na rozpoznávanie objektov, ktorý zabezpečuje bezproblémovú navigáciu.

Vysávač ROIDMI EVE CC si budeš môcť kúpiť cez obchod Geekbuying za zníženú cenu len 254 €. Stačí zadať kupón NNN23GKB17.

>>> Kúpiť Xiaomi ROIDMI EVE CC za 254 € <<<

Xiaomi OSOTEK S9 Pro

🛒 Cena: 120,28 € | 🎫 Kupón: GKB23BFP3 | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Posledným vysávačom na našom zozname je tyčový Xiaomi OSOTEK S9 Pro, ktorý sa pýši sacím výkonom až 30 000 Pa, čo je viac než dosť aj pre náročnejších používateľov. Vďačiť za to možno kvalitnému bezkefovému motoru s výkonom 320 W. Poradí si aj so zarytými nečistotami, menšími čiastočkami, ako aj srsťou domácich miláčikov.

Vysávač disponuje troma prevádzkovými režimami. V ekologickom, teda šetrnom režime, dokáže vysávať až 60 minút. V štandardnom režime potom vydrží 25 minút a v najvýkonnejšom režime okolo 10 minút.

Podobne ako pri prvom vysávači, aj v tomto prípade možno rátať s prepracovaným 5-stupňovým filtračným systémom, ktorý dokáže zachytiť až 99,9 % jemného prachu. Filter je taktiež možné vybrať a umyť.

Celý proces pritom možno kontrolovať a ovládať prostredníctvom LED displeja, ktorý sa nachádza na vrchu. Okrem momentálne aktívneho režimu vysávania zobrazuje aj zvyšné percentá batérie.

Veľkým lákadlom je aj kompaktná a prispôsobivá konštrukcia, vďaka ktorej sa vysávač dokáže adaptovať na akýkoľvek povrch, byť to podlaha či gauč.

Xiaomi OSOTEK S9 Pro je teraz k dispozícii v e-shope Geekbuying. Po zadaní kupónu GKB23BFP3 môže byť tvoj len za 120,28 €.

>>> Kúpiť Xiaomi OSOTEK S9 Pro za 120,28 € <<<