Úvod Zariadenia Zázrak za 87 €: Tento tablet má veľký displej, dosť výkonu a...

Zázrak za 87 €: Tento tablet má veľký displej, dosť výkonu a 256 GB úložisko! Hravo postačí väčšine

Má bohatú ponuku aj atraktívnu cenu. Ak teda hľadáš tip na darček, jeden tu pre teba máme.

0

Ak sa už postupne obzeráš po darčekoch na Vianoce, máme pre teba jeden užitočný tip. V prostredí známeho internetového obchodu TomTop teraz môžeš kúpiť šikovný tablet, ktorý bude potešením pre každého študenta či starého rodiča. Nepochybne však sadne aj iným vekovým kategóriám. A čo navyše, teraz si ho môžeš zadovážiť v atraktívnej zľave

Tablet za 87 €: Čo všetko ponúka?

🛒 Cena: 87,37 € | 🚚 Poštovné: Zadarmo do SR

Tento tablet ponúka skutočne mnoho lákadiel. Hneď prvým je displej, ktorého úlohu plní 10,1-palcový obrazovka s rozlíšením 1 960 x 1 080 px. Ponúka ostrý a kvalitný obraz na hranie hier, pozeranie filmov či surfovanie po webe. Na opačnej strane sa nachádza foto modul so 16 Mpx objektívom.

Čo sa týka dizajnu, konštrukčné vyhotovenie tabletu pripomína iPad od Apple. Výrobca zvolil ploché hrany, ktoré sa v prednej časti spájajú s tenkými rámikmi. Vzadu sa zase spájajú s matným poťahom, ktorý je dostupný v modrej, zelenej, sivej alebo zlatej farbe.

Zdroj: TomTop

Vnútri zariadenia sa nachádza 8-jadrový procesor MTK6797. Tento čip spolupracuje s 8 GB operačnej pamäte a 256 GB úložiska, čo je dostatok na všetky bežné úkony, vrátane štúdia a práce. Zabudnúť nemožno ani na grafický procesor ARM Mali-T860 MP2 s frekvenciou 780 MHz. Napokon má v interiéri svoje miesto aj objemná 7 000 mAh batéria, ktorá ponúka dostatok šťavy aj pre používanie na dlhších cestách.

Toto všetko je zabalené do tela, ktoré meria 24 x 16 x 1 cm a váži iba 0,5 kg. Po softvérovej stránke je tablet poháňaný operačným systémom Android 12. Hoci nejde o najnovšiu generáciu, stále ponúka dostatok užitočných funkcií na zábavu i na prácu.

Tablet je súčasťou bohatého balenia, ktoré okrem samotného zariadenia obsahuje aj nabíjací kábel, slúchadlá, stojan, ochrannú fóliu a dokonca aj pero Stylus.

Toto všetko si môžeš prostredníctvom obchodu TomTop zadovážiť za 87,37 eur, pričom poštovné na Slovensko máš zadarmo. Treba sa však poponáhľať, táto ponuka je obmedzená len na 272 kusov. V čase písania tohto článku sa už podarilo predať 80 kusov.

>>> Kúpiť za 85,99 € v obchode TomTop <<<