Úvod Zariadenia Toto si zamilovali STOVKY Slovákov: Mimoriadne šikovné zariadenie kúpite za rekordne nízku...

Toto si zamilovali STOVKY Slovákov: Mimoriadne šikovné zariadenie kúpite za rekordne nízku cenu!

Jeden z najlepších spotrebičov, ktorý by nemal chýbať v žiadnej modernej domácnosti je lacnejší, než kedykoľvek predtým.

1

Teplovzdušná fritéza v dnešnej dobe jednoznačne patrí medzi obľúbené kuchynské spotrebiče modernej domácnosti. Ich výhodou je najmä to, že dokážu pripraviť chutné, chrumkavé a hlavne výrazne zdravšie pokrmy, než tradičné smaženie. Spotrebujú totiž minimum oleja, čo prospeje azda každému z nás.

Na trhu sa postupne objavili desiatky až stovky modelov od rôznych výrobcov, no ani jeden z nich sa, minimálne čo sa ceny/výkonu týka, nepriblížil k tomu, ktorý vám predstavíme dnes.

Teplovzdušná fritéza za 50 €

🛒 Cena: 50,68 € | 🇪🇺 Poštovné z EÚ skladu: Zadarmo

Teplovzdušná fritéza s označením AF346D XXL patrí medzi tie šikovnejšie kúsky. Vďaka veľkému objemu až 5,5 litra dokáže pripraviť aj väčšie porcie jedál.

Teplovzdušná fritéza
Zdroj: CAFAGO

Vybavená je dotykovným LCD displejom, na ktorom sa nachádzajú skratky pre všetky dôležité programy pre prípravu rôznych jedál. Jedným tlačidlom napríklad môžete spustiť program špecificky navrhnutý pre hranolky, ďalším zas program pre rybu alebo dokonca koláč.

Teplovzdušná fritéza
Zdroj: CAFAGO

Fritéza ponúka výkon až 1 300 W, čo hravo postačí pre prípravu väčšiny jedál. K dispozícii budete mať 8 rôznych režimov (hranolky, krevety, barbecue, grilované kuracie stehná, steak, grilovaná ryba a rozmrazovanie). Ak by vám to nestačilo, na LCD displeji si môžete nastaviť teplotu na stupeň presne, zapnúť časovač a podobne.

Teplovzdušnú fritézu AF346D si môžete kúpiť vo zvýhodnenej cene priamo z európskeho skladu obchodu CAFAGO. Ten ju aktuálne predáva za 50,68 €. Domov vám príde rýchlo a dokonca bez nutnosti platiť poštovné. Treba sa ale poponáhľať, skladové zásoby sa míňajú veľmi rýchlo.