Úvod Zariadenia Táto špičková 3D tlačiareň, ktorou si môžeš aj privyrobiť stojí smiešne málo....

Táto špičková 3D tlačiareň, ktorou si môžeš aj privyrobiť stojí smiešne málo. Ešte aj doručenie je zadarmo!

Ideálna 3D tlačiareň nielen pre pokročilých, ale aj pre úplných začiatočníkov. Vďaka tomuto modelu sa naučíte základy 3D tlače aj pokročilejšie metódy.

0

Okrem najnovších modelov smartfónov, tabletov či televízorov sa na našom webe často venujeme aj exotickejším zariadeniam, medzi ktoré určite patria aj 3D tlačiarne. Ich cena sa postupom rokov znižovala natoľko, že vznikol nový segment – 3D tlačiarne pre domácich kutilov a kutilky. Medzi také patrí aj tlačiareň Creality Ender-3 Neo, ktorú si aktuálne môžete kúpiť za nečakane nízku cenu.

Creality Ender-3 Neo

Cena: 175,99 € | Kupón: FF6602 | Poštovné do SR: Zadarmo

3D tlačiareň Creality Ender-3 Neo sa pýši stabilnou kovovou konštrukciou s objemom 220 x 220 x 250 mm, čo znamená, že na stole bude stáť pevne a bezpečne. Využiť ju môžete na rôzne projekty, či už pre deti alebo na tlač postavičiek, malých náhradných dielcov či prototypov. Tlačiareň podporuje 1,75 mm vlákna PLA/PETG/ABS.

Zdroj: Creality

Celokovový extrúder zaručuje bezproblémové podávanie filamentu, čo zaručí nádherné výsledky čohokoľvek, čo budete vyrábať. Okrem toho sa môžete tešiť aj na nízku úroveň hluku. Tlačiareň totiž vďaka samostatne vyvinutej základnej doske dosahuje len 50 dB hlučnosti.

Zdroj: Creality

Tlačiareň je vybavená technológiou obnovenia tlači v prípade, že dôjde k výpadku elektriny alebo náhodného vypnutia prístroja. Po zapojení dokáže sama pokračovať tam, kde skončila. To sa hodí hlavne pri dlhších projektoch, pretože nikdy neviete, čo sa môže stať.

Zdroj: Creality

Ak vás táto krásna 3D tlačiareň zaujala, kúpiť si ju môžete v overenom obchode TomTop, ktorý ju aktuálne predáva za zníženú cenu 175,99 €. Stačí len zadať kupón FF6602. Na Slovensko vám obchod balíček zašle do pár pracovných dní kuriérskou spoločnosťou.