Úvod Zariadenia Ideálny pre vás aj pre študenta: Tento notebook vieš poskladať, má 16...

Ideálny pre vás aj pre študenta: Tento notebook vieš poskladať, má 16 GB RAM a stojí smiešne málo!

Šikovný hybrid s výbavou, ktorá sadne aj tým náročnejším.

1
DETTE T30
Zdroj: CAFAGO

Ak pracuješ v kancelárií alebo študuješ, je šanca, že sa práve teraz obzeráš po výkonnom tablete, ktorý ti uľahčí tvoje každodenné úlohy. Našťastie pre teba máme jeden skvelý tip, a to PC/tablet DERE T30 Pro, ktorý sa dokáže pochváliť nielen moderným dizajnom, ale aj nadštandardnou hardvérovou výbavou, ktorá nepochybne sadne aj tým náročnejším používateľom.

DERE T30 Pro

🛒 Cena: 381,29 € | 🚚 Doručenie: Zadarmo do SR

DERE T30 Pro možno poňať ako zariadenie „dva v jednom“. Je to totiž akýsi hybrid medzi notebookom a tabletom. Vďaka tejto unikátnej črte je nielen kompaktný, ale aj multifunkčný.

Prednú stranu vypĺňa až 13-palcový IPS displej s rozlíšením 2 160 x 1 440 px, obnovovacou frekvenciou 60 Hz a slušnou svietivosťou, vďaka čomu je obsah vždy dobre viditeľný a čitateľný.

DETE T30 Pro
Zdroj: Cafago

Pod displejom sa nachádza 11. generácia procesoru Intel Celeron N5095maximálnou taktovacou frekvenciou 2,9 GHz, čo bohate postačí nielen na bežné, ale aj náročnejšie pracovné či študijné úkony. Procesor spolupracuje so 16 GB operačnej pamäte typu DDR4 512 GB/1 TB rýchleho SSD úložiska. Nechýba ani schopná 3 800 mAh batéria, ktorá ponúka výdrž na 3 až 6 hodín používania.

Zariadeniu nechýbajú dokonca ani fotoaparáty. Dva sa nachádzajú vzadu a dva vpredu, takže ani videokonferencie či online hodiny nebudú problém.

Konštrukcia DERE T30 Pro rozmery 295 x 220 x 20 mmhmotnosť 665 g. Do týchto rozmerov výrobca vtesnal dva USB 3.0 porty, nabíjací port, dodatočný USB-C port, 3,5 mm výstup pre slúchadlá a dokonca aj čítačku kariet.

DETE T30 Pro
Zdroj: Cafago

Čerešničkou na torte je možnosť k zariadeniu pripojiť klávesnicu, ktorá ešte väčšmi zvýši produktivitu používateľa. Klávesnica, rovnako ako inteligentné pero, je obsiahnutá v balení.

Toto všetko môžeš momentálne získať v atraktívnej 46-percentnej zľave, konkrétne len za 381,29 €. Stačí, ak navštíviť stránku obchodu Cafago. Treba sa však poponáhľať, akcia je obmedzená nielen časovo, ale aj kapacitne. Poštovné do SR, ako už býva zvykom, máš zadarmo.

>>> Kúpiť DERE T30 Pro za 381,29 € <<<