Úvod Zariadenia Táto špičková 3D tlačiareň, s ktorou si môžeš privyrobiť, stojí smiešne málo. Toto...

Táto špičková 3D tlačiareň, s ktorou si môžeš privyrobiť, stojí smiešne málo. Toto sa často nevidí!

Ideálna 3D tlačiareň nielen pre pokročilých, ale aj pre úplných začiatočníkov. Vďaka tomuto modelu sa naučíte základy 3D tlače aj pokročilejšie metódy.

0

Kúpiť si dobre vybavenú 3D tlačiareň pre domáce použitie už dnes nie je tak náročné. Konkurencia je silná a ceny neustále klesajú. Pri výbere by ste ale predsa len mali zvážiť niekoľko faktorov, ktoré môžu do veľkej miery ovplyvniť to, aký výsledok dostanete. Dnes vám predstavíme tlačiareň Tevoup Tarantula Pro, ktorá sa hodí pre drvivú väčšinu začiatočníkov.

3D tlačiareň Tevoup Tarantula Pro

🛒 Cena: 134,39 € | 🎫 Kupón: REDSE3W | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Málokto vie, že na to, aby sa naučil pracovať s 3D tlačiarňami nepotrebuje veľký rozpočet. Konkurencia medzi firmami, ktoré ich vyrábajú, je taká veľká, že sa ceny dostali na úplné minimum. Dôležitými faktormi pri výbere sú napríklad veľkosť podložky, objem, rýchlosť tlače či podpora pre rôzne filamenty.

3D tlačiareň Tarantula Pro
Zdroj: Tevoup

Tarantula Pro spĺňa všetky tieto kritériá. Vybavená je podložkou veľkou 235 x 235 mm, čo zabezpečuje dosť veľkú plochu aj pre tie väčšie projekty. Poteší určite rýchlosť hlavice až 250 mm/s či špičková precíznosť. Tlačiareň totiž dokáže tlačiť s presnosťou 0,05 mm – 0,3 mm.

3D tlačiareň Tarantula Pro
Zdroj: Tevoup

Veľmi šikovnou funkciou je aj vylepšená hlavica, ktorá dokáže filament roztaviť na správnu teplotu do 2 minút. Po spustení tak môžete začať vytvárať takmer okamžite.

3D tlačiareň Tarantula Pro
Zdroj: Tevoup

Samotná tlačiareň je vďaka hliníkovému rámu robustná, no váži len 8 kilogramov a domov vám príde takmer celá poskladaná. Dokončenie podľa manuálu vám nezaberie viac ako 10 minút. Fantastickou správou je aj to, že Tarantula Pro disponuje ochrannými systémami.

3D tlačiareň Tarantula Pro
Zdroj: Tevoup

Ak vám doma napríklad vypadne elektrina, tlačiareň si zapamätá, kde skončila a po nabehnutí prúdu bude pokračovať. Rovnako má senzor, ktorý monitoruje prítomnosť filamentu. Keď dôjde, automaticky zastaví tlač, čím vám dá priestor na jeho doplnenie.

3D tlačiareň Tarantula Pro
Zdroj: Tevoup

V prípade, že vás tlačiareň zaujala (nečudujeme sa) a chceli by ste sa pustiť do tlače prvých projektov, kúpiť si ju môžete v overenom obchode CAFAGO. Ten ju aktuálne predáva za fantastickú cenu 134,39 €. Stačí, ak v košíku zadáte kupón REDSE3W.