Úvod Zaujímavosti NÁVOD: Takto získaš Windows 10 zadarmo alebo za menej ako 6 €!

NÁVOD: Takto získaš Windows 10 zadarmo alebo za menej ako 6 €!

Windows 10 a Windows 11 sú momentálne vo vynikajúcej akcii, ktorú by ste nemali prehliadnuť.

0

Windows 7 bol a stále je veľmi populárny operačný systém. Bohužiaľ, jeho podpora zo strany Microsoftu už skončila a spolu s ňou aj prístup ku všetkým mimoriadne dôležitým aktualizáciám. Hlavne tým bezpečnostným. V praxi to znamená to, že ak používate Windows 7, váš počítač alebo notebook môže a skôr či neskôr aj ostane nechránený.

Microsoft používateľom Windows 7 do 30. júla 2016 ponúkal bezplatný upgrade na modernejší Windows 10. Aj po tomto dátume sa však k Windows 10 dá dostať úplne zadarmo. Spoločnosť totiž chcene-nechcene v systéme nechala chybu, ktorá to umožňuje. Takto to funguje.

Ako bezplatne prejsť na Windows 10?

Nainštalovať si Windows 10 môžete relatívne jednoducho, no jedine za predpokladu, že váš počítač alebo notebook beží na legálnej kópii Windows 7, Windows 8 alebo Windows 8.1.

  1. Zamierte na túto web stránku (Microsoft)
  2. Kliknite na „Stiahnuť nástroj“ na tvorbu médií
  3. Stiahnutý program spustite, ak sa opýta, dajte mu povolenie
  4. Zvoľte “Upgrade this PC now” alebo “aktualizovať tento počítač”
  5. Dokončite inštaláciu

Momentálne nie je isté, dokedy Microsoft túto možnosť prechodu na Windows 10 ponechá aktívnu. Môže to byť o rok, zajtra, o týždeň alebo nikdy.

Ako získať Windows 10 za 5,57 €?

Ak máte čistý systém alebo ste doteraz nemali legálnu kópiu Windowsu, nemusíte zúfať. Za 5,57 € si totiž môžete kúpiť kľúč, ktorý vám umožní jeho inštaláciu. Stačí pritom zamieriť na overený obchod GoDeal24, kde si Windows 10 Pro môžete kúpiť za 7,24 € alebo za 11,14 € (2 licencie).

Obchod GoDeal24 okrem toho ponúka aj balíčky ako napríklad Windows 10 Pro a Microsoft Office 2021 za 36,75 € alebo balíček Windows 10 Home a Office 2019 za 31,73 €. Všetky zľavy sa však uplatnia až po zadaní zľavového kódu EGD62.

Veľkonočné balíčky: Špeciálne nízka cena

🛒 Cena: od 24 € | 🎫 Kupón: EGD62 | ✉ Doručenie: Okamžité na email

Blížia sa veľkonočné sviatky a spolu s nimi aj čas pokoja a kľudu. Sviatočné šialenostvo využívajú mnohí predajcovia, ktorí pripravujú mnohé akcie či zaujímavé ponuky. V tomto smere nechýba ani obchod GoDeal24, ktorý vytiahol eso z rukáva. Pozrite sa, s akými cenami prišiel pri kombináciách Windowsu a Officu.

Vylepšite si počítač

Okrem operačných systémov a kancelárskych balíčkov Office v ponuke nájdete aj rôzne nástroje pre zvýšenie bezpečnosti alebo produktivity svojho počítača či notebooku.

Absolútna garancia dodania

Zakúpenie licencií je veľmi jednoduché. Po zaplatení vám prídu veľmi rýchlo na email a hneď ich môžete použiť. Je však nutné dodať, že akcie sú obmedzené časovo, preto v prípade záujmu netreba otáľať.

Ak by ste narazili na nejaký problém s objednávaním alebo ak by vám náhodou neprišla licencia na email, neváhajte kontaktovať podporu GoDeal24 na emailovej adrese service@godeal24.com. Podpora funguje 24 hodín denne, 7 dní v týždni.