Úvod Zariadenia ELEGLIDE M1, M1 Plus a F1: Dojazd aj 100 km, kvalitná konštrukcia...

ELEGLIDE M1, M1 Plus a F1: Dojazd aj 100 km, kvalitná konštrukcia ja cena. Odteraz už v predaji!

Elektrické horské bicykle ukazujú, že kvalitná konštrukcia a dobrý výkon nemusí stáť veľa.

0

Ak by ste doma privítali spôsob ako sa rýchlo prepraviť či už po meste alebo na výlete bez auta, máme pre vás perfektné riešenie. Spoločnosť Geekbuying totiž predstavuje trojicu modelov značky ELEGLIDE, ktoré sú nielen dizajnovo vydarené, ale aj skutočne šikovné.

Tri modely ponúkajú 26-palcové pneumatiky, 250 W elektrický motor s maximálnou rýchlosťou 25 km/h a dojazd až 100 km. Cena? Od 599,99 € do 749,99 €. To je na elektrický horský alebo mestský bicykel viac než solídne.

ELEGLIDE M1, M1 Plus a F1 – už v predaji!

Aktualizované 27.7.2021: Spoločnosť Geekbuying dnešným dňom spúšťa predaj všetkých troch modelov svojich elektrických bicyklov. Všetky detailné informácie môžete nájsť na tejto adrese.

Jednotlivé modely patria medzi cenovo najdostupnejšie, resp. vyznačujú sa excelentným pomerom ceny a výkonu. Takéto sú aktuálne ceny:

  • ELEGLIDE M1horský bicykel599,99 €
  • ELEGLIDE M1 Plushorský bicykel so 100 km dojazdom749,99 €
  • ELEGLIDE F1skladací horský bicykel699,99 €

Elektrické bicykle sa stávajú čoraz obľúbenejšími prostriedkami na dopravu po meste, keďže sú bezpečnejšie než kolobežky a zároveň perfektne fungujú aj keď sa vybijú. To sa o niektorých kolobežkách nedá povedať. No a o bezpečnosti vďaka väčším kolesám a faktu, že na bicykli sedíte snáď ani nemusíme hovoriť.

ELEGLIDE: Aké sú medzi nimi rozdiely?

ELEGLIDE M1ELEGLIDE M1 Plus a ELEGLIDE F1 sa na seba v mnohom podobajú a zároveň sú od seba odlišné. Hlavne modely s označením M1 od modelu F1. Ten jediný je totiž skladací, zvyšné dva sú klasické horské bicykle s pevnou konštrukciou.

Bicykle ponúkajú 26-paclové pneumatiky vhodné nielen do mesta, ale aj do lesa, parku alebo na trávu. Vo výbave nechýbajú ani kotúčové brzdy vpredu a vzadu, ako ani odpruženie vpredu. O pohodlnú jazdu sa stará 21-stupňový prevodový systém Shimano.

Bicykle poháňa 250 W elektromotor, ktorý vám umožní zdolať kopce so stúpaním 15-tich stupňov. K dispozícii budete mať päť rýchlostí – 12, 16, 20, 23 a 25 km/h a tri režimy, v ktorých tieto rýchlosti môžete dosiahnuť. Na mysli máme manuálny (len pedálovanie bez pomoci elektromotora), asistovaný (bicykel bude čakať, kým začnete zaberať do pedálov a pomôže vám) alebo čisto elektrický režim.

Modely M1 a F1 disponujú 7,8 Ah batériou, ktorá vám ponúkne dojazd okolo 50 km, zatiaľ čo model M1 Plus má vo výbave až 12,5 Ah batériu s dojazdom 100 kilometrov.

Bicykle sú si podobné aj konštrukčne (hlavne M1 a M1 Plus). M1-tka váži 20 kg, M1 Plus 21,7 kg a skladacia F1-tka 23 kg.

Všetky tri bicykle sa dajú objednať na Geekbuying za akciovú cenu. Čitatelia TECHBYTE majú ku každému modelu dostupný kupón, ktorý znižuje cenu.