Úvod Novinky Windows 10 Pro ešte nikdy nebol lacnejší: Teraz ho kúpite len za...

Windows 10 Pro ešte nikdy nebol lacnejší: Teraz ho kúpite len za 7,83 €!

(PR) Windows 10 Pro išiel s cenou opäť dole. Odporúča sa všetkým tým, ktorí prechádzajú z Windows 7.

0

Keď Microsoft v októbri roku 2009 predstavil legendárny Windows 7, používateľom sľúbil 10-ročnú podporu. To sa, bohužiaľ, naplnilo 14. januára 2020. Oficiálna podpora pre Windows 7 tak oficiálne skončila.

Podľa informácií z Netmarketshare na Windows 7 bežia milióny počítačov (až 26 % z celkového počtu), ktoré sa časom stanú perfektným cieľom pre hackerov s nekalými úmyslami. Sám Microsoft odporúča, aby zákazníci prešli na novší a modernejší Windows 10, o ktorý sa firma bude starať aj naďalej.

Windows 10 nemusí byť drahý

Kupón: Esp44 | Dodanie: Okamžite

Ak rozmýšľate, že si svoj počítač preinštalujete, máme pre vás vynikajúcu ponuku. Overený obchod Keysworlds práve znížil cenu Windows 10 Pro pre 1 počítač na parádnych 7,83 €.

Dostupné sú aj balíčky. Windows 10 Pro/Home spolu s Microsoft Office 2019 stojí od 32,20 €, čo určite využije nejeden záujemca. Pri objednávke nezabudnite zadať kupón Esp44.

Ak zháňate klasický Office a zároveň aj Windows, dostupné sú aj zvýhodnené balíčky. Odporúčame napríklad Office 2019 s Windows 10 Pro. Táto kombinácia vám vydrží poriadne dlho. Alternatívne si môžete Windows 10 kúpiť s Office 2016 alebo len zvlášť.

Rýchlosť, cena a 100 % hodnotenie

Keysworlds je overený obchodník, ktorý sa špecializuje na predaje CD kľúčov a licencií pre rôzny softvér. Po zaplatení vám bude licencia doručená na vami zadaný e-mailový účet do niekoľkých minút.

V prípade, že by ste počas objednávania alebo po zadaní objednávky narazili na problém, neváhajte kontaktovať podporu obchodu na emailovej adrese support@keysworlds.com, ktorá vám rada pomôže. K dispozícii je 24/7.

V spolupráci s Keysworlds.