Úvod Zariadenia TOP darček na Vianoce: Elektrická kolobežka za 161 € určená pre deti...

TOP darček na Vianoce: Elektrická kolobežka za 161 € určená pre deti s 3 darčekmi zadarmo

K objednávke získate aj 3 darčeky. Spätné zrkadlá, šál a helmu.

4

Fenomén elektrických kolobežiek naplno ovládol aj Slovensko. Niet sa čomu čudovať, ak ich rozumne používate, elektrické kolobežky sú skvelým spôsobom ako sa efektívne premiestniť po meste alebo sa len tak vyblázniť.

Väčšina z nich je však určená prevažne pre dospelých ľudí. Na to, aké sú malé, sú dosť výkonné, rýchle a tým pádom aj dosť nebezpečné. S riešením prichádza spoločnosť KUGOO, ktorá pripravila model s označením „mini“. Určená je pre menších ľudí, resp. pre dorast do 65 kg.

Elektromotor v kolobežke je tichučký a dosť výkonný na zdolanie 5 % stúpania.

KUGOO Kirin Mini 2

Cena: 161,67 € | Kupón: HALLOWEEN20 | Poštovné: Zadarmo

Hlavným rozdielom medzi klasickou elektrickou kolobežkou a KUGOO Kirin Mini 2 je veľkosť, výkon a dojazd. Vzhľadom na to, že je určená pre menších ľudí je ľahšia a zároveň pomalšia. Jej maximálna rýchlosť dosahuje 15 km/h a dojazd 10 až 15 km na jedno nabitie. O pohon sa stará 150 W motor. Celý stroj disponuje certifikáciou IPX4.

Súčasťou výbavy sú dve brzdy. Jedna elektrická (vpredu) a druhá manuálna (zošliapnutie blatníka). Batéria v kolobežke sa z 0 % na 100 % nabije za 4 – 5 hodín, čo spomedzi kolobežiek patrí medzi tie nižšie hodnoty.

KUGOO Kirin Mini 2
KUGOO Kirin Mini 2 a jej rozmery.

Ak by sa takáto kolobežka páčila niekomu z vašej domácnosti, objednať si ju môžete z overeného obchodu Geekbuying, ktorý vám ju expresne zašle priamo z európskeho skladu (v Poľsku). Doma bude do pár dní a za poštovné, samozrejme, neplatíte nič. Pri objednávke nezabudnite použiť kupón HALLOWEEN20, ktorý vám cenu zníži z pôvodných 199,51 € na 161,67 €.

V spolupráci s Geekbuying.