Úvod Zariadenia Objednali ho stovky Slovákov: Toto zariadenie od Xiaomi patrí medzi najunikátnejšie!

Objednali ho stovky Slovákov: Toto zariadenie od Xiaomi patrí medzi najunikátnejšie!

(Sponzorovaný článok)

6

Rok 2019 je jednoznačne rokom technológií, ktorých úlohou je spríjemniť nám každodenný život. Nižšie sme pre vás vybrali skutočne unikátne zariadenie od Xiaomi, ktoré sa hodí nejednému z nás. Slováci ich objednávajú dlhšiu dobu, teraz môžu byť vaše za nižšiu cenu a z európskeho skladu.

Xiaomi JIMMY JW31

Cena: 118,99 € | Kupón: waEZNCFT

Jeseň je tu, čo so sebou prináša čas bláznivého počasia, ktoré často zašpiní autá. Vyupratovať ho zvonku aj zvnútra dá poriadne zabrať, s čím vám môže pomôcť zaujímavý produkt od Xiaomi.

Volá sa Xiaomi JIMMY JW31 a ide o vysokotlakový čistič, ktorý môžete napojiť na akýkoľvek zdroj vody – kľudne aj vedro plné vody či rieku.

Vo vnútri čističa sa nachádza filter, ktorý zabráni prekĺznutiu nečistôt, ktoré by mohli poškodiť karosériu, resp. lak vozidla. Súčasťou čističa je aj niekoľko režimov. Medzi tie využívanejšie patrí napríklad režim Eco Energy s nižším tlakom. Využíva sa napríklad pre umývanie čelného skla alebo kľudne aj na umytie zablateného psíka.

Vo vnútri Xiaomi JIMMY JW31 sa nachádza 5 batérií, každá s kapacitou 2 500 mAh. Ponúknuť by mali dosť času na umytie dvoch áut. Keď sa čistič nakoniec vybije, opäť ho nabijete priloženou 21 W rýchlonabíjačkou. Z 0 % na 100 % sa nabije za 2,5 hodiny.

Pre zníženie ceny nezabudnite použiť zľavový kód waEZNCFT. Zariadenie vám bude doručené priamo z nemeckého skladu, čo znamená, že nebudete doplácať DPH ani žiadne ďalšie poplatky.

Hľadáte darček pod stromček? Toto neprehliadnite

Vianoce sa blížia, a tak nastáva čas, kedy treba začať hľadať darčeky. Ak ste na tom podobne ako my a neviete, čo vybrať, máme pre vás tip.

Obchod Geekmaxi momentálne oslavuje 2. narodeniny a k tejto príležitosti spustil zaujímavú akciu, v ktorej môžete ušetriť nemalé peniažky. Otvorte si tento odkaz a pozrite, čo všetko je v zľave.

Akcia je rozdelená do 3 fáz:

  • Do prvej vlny budú zaradené rýchle zľavy
  • Do druhej vlny obchod zaradí najpredávanejšie zariadenia, ku ktorým rozdáva kupón 2P9KZSGL na 10 € zľavu
  • V tretej vlne sa objavia úplné novinky na trhu, ku ktorým môžete s kupónom 2QZG4NEW získať zľavu 15 €

Tento obsah sme pripravili v spolupráci so spoločnosťou Geekmaxi.