Úvod Zariadenia Sonická zubná kefka za pár EUR? Novinka od Alfawise v bleskovej akcii!

Sonická zubná kefka za pár EUR? Novinka od Alfawise v bleskovej akcii!

Jednoduchá a účinná.

1
alfawise

Sonické zubné kefky predstavujú moderný a hlavne efektívny spôsob, ako vykonať v domácom prostredí kvalitnú ústnu hygienu. Pre stieranie povrchu zubov využívajú vysokofrekvenčné kmitanie hlavice so štetinami.

Tak ako pri inej elektronike, aj sonické zubné kefky vedia stáť poriadnu sumu peňazí. Značkovým riešeniam s veľkým množstvom funkcií sekundujú cenovo dostupnejšie riešenia, ktoré však obsahujú všetko potrebné pre základnú a kvalitnú hygienu.

alfawise

Alfawise RST2056

Cena: 18,00 EUR | Kupón: GB20560417

Nová sonická zubná kefka známeho výrobcu gadgetov a príslušenstva Alfawise využíva hlavu s štetinami z mäkkého nylonu, ktorá sa za jednu minútu rozkmitá 40 000 krát. V balení sa nachádzajú rovno tri vymeniteľné hlavice.

Alfawise RST2056

Údržba zubov môže prebiehať v štyroch režimoch, ktoré sú zamerané priamo na čistenie, bielenie, masáž alebo šetrnejšiu prácu pre citlivejších jedincov. Čistiaci interval je nastavený na dve minúty, pri ktorom vás kefka upozorní vibráciou každých 30 sekúnd.

Kefka od Alfawise je inak veľmi jednoduchá a určite vás nezamestná veľkým počtom funkcií alebo nastavení. Jedným tlačidlom kefku zapnete/vypnete a druhým zvolíte jeden z uvedených režimov.

sonicka zubna kefka

650 mAh batéria bohate vystačí pri bežnom používaní aj na 15 dní. Nabíjanie ale vyžaduje dlhší čas. Do plnej kapacity sa nabije za 24 hodín. Kefka je vzhľadom na spôsob používania odolná voči vode na úrovni krytia IPX7.

Sonickú zubnú kefku Alfawise uviedol do bleskového predaja známy GearBest. Dostupných je necelých 200 kusov v bielej farbe s výbornou cenou 18,00 EUR. Doručenie je bezplatné, no môže trvať 15-30 dní.

Využiť ale môžete zrýchlený spôsob dodania, ktorý stojí 3,96 EUR alebo ešte rýchlejšie doručenie, ktoré sa ale zbytočne predraží – stojí 12,65 EUR. Všetky podrobnosti nájdete priamo v e-shope.