Skladné elektrické kolobežky sú ako stvorené pre rýchly a pohodlný pohyb po mestských uliciach a perifériách. Rýchlo a takmer bez nákladov sa dopravíte do školy, práce alebo vlastne kamkoľvek.

Popularitu elektrických kolobežiek u nás pozdvihla hlavne značka Xiaomi, ktorej medzičasom začala kontrovať nejedna ázijská konkurencia. Napríklad výrobca Alfawise zastrešený obchodom GearBest, ktorý vyrába TV boxy, inteligentné hodinky, príslušenstvo k počítačom a ďalšiu elektroniku.

Aflawise M1

Cena: 314,65 € | Kupón: GBZYQC014

Kolobežka Alfawise M1 je v prvom rade bezpečná. Výrobca použil dvojitý brzdný systém. Mechanickú brzdu zadného kolesa dopĺňa E-ABS kolesa predného, čo vplýva na kratšiu brzdnú dráhu.

Alfawise M1

Kolobežka nie je určená na pretekanie. Maximálnych 25 kilometrov za hodinu je ale viac ako dostatočná mestská rýchlosť, čo tiež platí o 30-tich kilometroch, ktoré na jedno nabitie prejdete. Kompaktnú 280 Wh batériu pre kolobežku vyrobia spoločnosť LG.

alfawise M1

Kolobežka je vyrobená z hliníku vyššej akosti využívanej v leteckom priemysle, čiže je ľahká (12,5 kg) a spratná. Zložiť sa dá asi v priebehu troch sekúnd. Kolesá s hrubšími plášťami by mali absorbovať všetky bežné nerovnosti a nástrahy pouličných ciest. Pozor, nosnosť je limitovaná váhou 100 kg.elektricka kolobezka

O prevádzkových údajoch vás informuje jednoduchý digitálny displej, ktorý je umiestnený medzi riadidlami. Samozrejmosťou je tiež integrované osvetlenie na prednej a zadnej strane kolobežky.

Kolobežku Alfawise M1 uviedol do bleskového predaja GearBest za cenu 314,65 EUR. Tak ako to je pri obchode GearBest známe, kolobežku vám doručí bez nutnosti doplácať DPH. Pri objednávke nezabudnite zadať náš kupón – GBZYQC014.