Úvod Výrobcovia Nubia Nadupaný smartfón Nubia Red Magic Mars príde aj do Európy. Takáto je...

Nadupaný smartfón Nubia Red Magic Mars príde aj do Európy. Takáto je predbežná cena

0

Kategóriu inteligentných mobilov, ktoré sú svojimi vlastnosťami a prevedením atraktívne pre hráčov mobilných hier, otvoril pred necelými dvomi rokmi Razer Phone. Postupne do tejto kategórie pribúdali ďalšie smartfóny od rôznych výrobcov. 

Napríklad táká Nubia Red Magic Mars od ZTE, ktorá nahradila pôvodný model už v novembri minulého roka. Extravagantný vzhľad je dodávaný s čipsetom Snapdragon 845, 10 GB operačnou pamäťou RAM, výkonným chladením alebo napr. 6-palcovým IPS displejom.

Všetky podrobnosti o zariadení nájdete v samostatnom článku z oficiálneho predstavenia.

Nubia Red magic

Zástupcovia značky Nubia priniesli výkonný Red Magic Mars na veľtrh CES 2019, kde informovali o jeho dostupnosti a cene. Dobrou správou je, že sa horúca novinka začne okrem Severnej Ameriky predávať aj v Európe, a to od 31. januára 2019.

Nubia Red Magic Mars

To, že výkonný smartfón nemusí byť zrovna extra drahý, už pár výrobcov dokázalo. Cena zariadenia bude začínať na sume 399 amerických dolárov. Európska cena spomenutá nebola, no očakávať môžeme ekvivalentnú sumu v eurách, aj keď možno mierne zvýšenú. Za tieto peniaze sa bude dať kúpiť síce chudobnejšia, no stále viac ako dobrá verzia so 6 GB operačnou pamäťou RAM a 64 GB úložiskom.

Navýšenie ceny v prípade konfigurácii 8/128 GB a 10/256 GB by nemalo byť dramatické.