Úvod Zariadenia Tento fitness náramok sa predáva ako teplé rožky: Stojí 16 € a...

Tento fitness náramok sa predáva ako teplé rožky: Stojí 16 € a toto všetko dokáže!

Tento fitness náramok je lepší než sa zdá. Nestojí ani 16 €!

0

E-shop GearBest prichádza s dočasnou akciou, ktorá zahŕňa síce jednoduchší, no stále celkom schopný fitness náramok. Alfawise B7 Pro má malý 0,96″ displej, dokáže merať srdcový tep, na jedno jediné nabitie vydrží fungovať od 7 až do 10 dní a momentálne nestojí viac ako 16 eur.

S tak nízkou cenovkou je však k dispozícii iba 500 kusov. Keď sa vypredajú, suma bude opäť taká, aká bola pred zľavou.

Fitness náramok Alfawise B7 Pro pozostáva z podlhovastého panelu s farbami, ktorý zobrazuje notifikácie zo spárovaného smartfónu alebo informácie o športovom výkone používateľa. Na displeji si môžete prezrieť počet spálených kalórií, prejdenú vzdialenosť alebo aktuálnu úroveň srdcového tepu. Prítomný snímač vie navyše fungovať 24 hodín denne aj bez toho, aby mal veľmi negatívny vplyv na spotrebu elektrickej energie.

Plne nabitá batéria dokáže udržať toto elektronické zariadenie pri živote viac ako jeden týždeň. Všetko závisí iba od našej aktivity. Pri menej frekventovanom používaní vraj zvládne na jedno nabitie aj 10 dní. Ak ho však necháte ležať len tak na stolíku, bude fungovať ešte raz toľko.

Alfawise B7 Pro

Alfawise B7 Pro prešiel cez certifikáciu podľa štandardu IP67, takže by mal vydržať i nejaký ten kontakt s vodou.

Systém náramku si rozumie s operačným systémom Android aj iOS, pre ktoré je dostupná mobilná aplikácia. V jej používateľskom prostredí nájdeme zosynchronizované dáta, prehľadné grafy alebo praktickú funkcionalitu na štýlové fotenie selfie. Keď ju používateľ aktivuje a potom zatrepe zápästím, v tom momente smartfón cvakne záber.

https://www.youtube.com/watch?v=s3tfITT7aJA