Úvod Zariadenia Niečo pre náročných: Táto akčná kamera patrí medzi špičku, skoro nikto o...

Niečo pre náročných: Táto akčná kamera patrí medzi špičku, skoro nikto o nej nevie!

Táto kamera vyzerá vynikajúco!

0

Čínska elektronika nie je iba o ľudových cenovkách. Na spotrebiteľskom trhu existujú aj také kúsky, ktoré síce pochádzajú z ďalekej Ázie, no stoja citeľne viac, ako sme pri nich zvyknutí. Príkladom môže byť aj táto naozaj dobre vyzerajúca akčná kamera od výrobcu SJCAM.

Prečo? Pretože vás nevyjde 50, 100 a ani 150, ale rovno 246 eur. V čom je teda taká dobrá?

SJCAM SJ8 Pro: Skvost pre náročných

Cena: 246 €

V prvom rade treba spomenúť prítomný čipset Ambarella H22, ktorý umožňuje prítomnému senzoru nahrávať 4K video-zábery pri až 60 snímkach za jednu jedinú sekundu. To ocení každý milovník akčných adrenalínových športov. Záber tak bude jemný a zároveň aj pre naše oči príjemne plynulý.

Kamera SJCAM SJ8 Pro obsahuje až dva displeje. Jeden je umiestnený na prednej a druhý zase na zadnej strane poctivo prevedenej konštrukcie. Rozdiel spočíva v uhlopriečke (2,33″ vs. 0,96″) a farbách, pretože ten predný žiadne nemá. Ide o monochromatický panel na zobrazovanie základných informácií.

Zadný displej pre zmenu slúži na zobrazovanie náhľadov vyhotovených záberov alebo manuálnu úpravu nastavení.

Slušná výdrž

Akčná kamera disponuje 1 200 mAh akumulátorom, ktorý vraj zvládne fungovať pri natáčaní 4K videa zhruba hodinu a pol. Pohotovostný čas vychádza na 3 hodiny a čo sa týka nabíjania, tento proces potrvá dve a pol hodiny.

Ochranné puzdro z balenia prešlo certifikáciou podľa normy IP68, čo používateľovi formálne zabezpečuje zvýšenú odolnosť voči vode či piesku.

SJCAM SJ8 Pro nájdeš v ponuke e-shopu GearBest. Obchod ti ju samozrejme dokáže doručiť bez nutnosti doplácať daň alebo akékoľvek iné poplatky.