Úvod Zariadenia Vernee X1 so 6 GB RAM a 64 GB pamäťou sa už...

Vernee X1 so 6 GB RAM a 64 GB pamäťou sa už začal predávať!

0
vernee X1
FOTO: Verne

Prednedávnom ohlásená nová pamäťová verzia cenovo dostupného modelu Vernee X sa už začala predávať. Tak ako výrobca uvádzal, vylepšený model je k dispozícii na webe Banggood s očakávane nízkou cenovkou.

Nová pamäťová verzia nesie označenie Vernee X1. Má 6 GB RAM a 64 GB úložisko. Výkon aj naďalej dávkuje osemjadrový čipset Helio P23 spolu s grafikou Mali-G71-MP2.

Hlavným lákadlom je aj tak veľký displej s plným rozlíšením a dlhá výdrž na jedno nabitie. Obrazovka má 5,99-palcovú uhlopriečku s rozlíšením 2160 x 1080 pixelov. Za užším prevedením stojí pomer strán 18:9. Displej zaberá 83,8 % z prednej plochy zariadenia.

Najväčším žrútom energie je vždy displej. Vďaka 6200 mAh akumulátoru s 9V/2A rýchlym nabíjaním a dlhou výdržou na jedno nabitie problém nebude. Obzvlášť, ak aktivujete špeciálny softvérový režim pre úsporu energie, ktorý výdrž ešte viac predĺži.

vernee X1
FOTO: Verne

V jednoliatom tele z kovu sa nachádza rovno štvorica fotoaparátov. Kombinácia 16 Mpx + 5 Mpx dominuje zadnej strane a pekné selfie zhotoví 13 Mpx + 5 Mpx prevedenie na prednej strane.

Banggood spustil predaj zariadenia iba prednedávnom, a to za lákavých 163 EUR. Táto cena sa týka prvých 999 kusov. Ďalšie kusy budú drahšie, no stále veľmi dostupné. Odosielanie zákazníkom začne prebiehať začiatkom mája. Vernee X1 v ponuke Banggood nájdete na tejto adrese.

https://www.youtube.com/watch?v=PceIbyyLvfw

https://www.youtube.com/watch?v=lrUrE7WbpfE