Úvod Zariadenia Máš technológie v krvi? Tieto zariadenia ti budú po chuti, lacnejšie ich...

Máš technológie v krvi? Tieto zariadenia ti budú po chuti, lacnejšie ich len tak ľahko nenájdeš!

1
retro konzola

Retro je v móde a týka sa to aj moderných technológií, herný priemysel nevynímajúc. Skutočné retro so všetkým, čo k tomu patrí, môže pristáť vo vašej obývačke aj v roku 2018, a to vďaka malej hernej konzole NES Retro Mini.

Konzola NES Retro Mini

Cena: 13,39 € | Kupón: MAF160

NES Retro Mini, ku ktorej dostanete aj dva ovládače (samozrejme v retro dizajne), pripojíte k inteligentnému televízoru cez AV výstup. Čo je najlepšie, konzola obsahuje viac ako 500 klasických retro hier, ktoré fičali v minulosti.

Konzola NES Retro Mini je ako stvorená pre jednoduchú rodinnú zábavu, ktorá vás na chvíľu prenesie do herného sveta minulých rokov. Konzolu predáva online shop Cafago a stojí necelých 19 EUR, čo je samo o sebe málo.

DJI Mavic Pro
NES Retro Mini FOTO: Cafago

Cenu ešte zníži kód s textom MAF160. Po jeho zadaní v košíku uvidíte výbornú cenu 13,39 EUR. Na doručenie si ale nejaký čas počkáte. Pri objednávke však nezabudnite zvoliť európsky konektor pre napájanie.

Dron DJI Mavic Pro

Cena: 999 € | Kupón: MARM22 | Dostupnosť:

Výborná cena, ktorú však využijú iba tí najnáročnejší, platí pre komplet Fly More Kombo, ktorého súčasťou je špičkový dron DJI Mavic Pro. Dron dokáže lietať rýchlosťou viac ako 60 kilometrov za hodinu a vo vzduchu sa udrží takmer pol hodinu.

Komunikačný rádius pilota končí niekde pri hranici 7 kilometrov. Aj keby sa komunikácia prerušila alebo by sa vybila batéria, dron sa vráti na miesto vzletu úplne sám. Po ceste sa zároveň vyhne prekážkam. Technológia FlightAutonomy robí používanie pohodlnejšie a bezpečnejšie.

DJI Mavic Pro
DJI Fly More Combo FOTO: Cafago

Fly More Kombo je balíčkom, ktorý obsahuje všetko pre čo najširšie využitie dronu. Od diaľkového ovládača, tašky na rameno a troch batérií, cez 5 párov listov rotora, adaptéry, kryty, až po 16 GB pamäťovú kartu a potrebnú kabeláž pre nabíjanie a podobne.

Cena balíčka DJI Mavic Pro Fly More Combo môže byť vyššia ako 1300 EUR. Predajca Cafago cenu stiahol na hranicu 999,99 EUR, a to vďaka kódu s textom MARM22DJI Mavic Pro Fly More Combo sa nachádza skladom v Nemecku, odkiaľ bude balíček doručený za 1 až 4 dni, bezplatne a bez doplácania DPH!