Úvod Aplikácie Omrzel ťa prehliadač Chrome pre Android? Novinka od Samsungu je lepšia než...

Omrzel ťa prehliadač Chrome pre Android? Novinka od Samsungu je lepšia než si myslíš!

12
prehliadac

Chrome pre Android je dominantne najpoužívanejší internetový prehliadač pre smartfóny, ktorý používa väčšina z nás. Zmena je však život a možno je namieste vyskúšať aj nejaký iný, ktorý môže viac vyhovieť užívateľským návykom.

Nemáme na mysli Operu či podarený prehliadač od Mozilly. Po novom si môžete nainštalovať internetový prehliadač priamo od Samsungu. Ten samozrejme nie je nový.

Nový je iba pre vlastníkov zariadení, ktoré sa pýšia iným logom ako Samsung. Mobilný prehliadač bol až doteraz výsadou výhradne Samsung smartfónov a tabletov.

Samsung dostupnosť rozširuje pre akékoľvek Android zariadenia, ktoré bežia na verzii operačného systému 5.0 Lollipop a vyššej. Rozšírenie dostupnosti sa týka beta verzie prehliadača.

prehliadac

Skôr ako prehliadač Samsung Internet Browser odsúdite, aspoň ho vyskúšajte. Už to nie je ten typický spomalený nepodarok, ktorý bol súčasťou TouchWiz rozhrania. Prehliadač je nabitý funkcionalitou, ktorá je príznačná aj pre iné popredné prehliadače.

Optimalizácia dostala viac priestoru, nechýba synchronizácia, záložky, rýchle menu, špeciálne režimy, bezpečné prehliadanie a ďalšie prakticky využiteľné funkcie. Oceňujeme blokovanie obsahu a reklám či nočný režim prehliadania.

Kvalite napovedajú aj hodnotenia v obchode Play, ktoré sú možno až neočakávane pozitívne.

Samsung Internet Browser nájdete v obchode Play na tejto adrese.