V aktuálnom mesiaci júl stále prebieha predajná kampaň pre smartfóny Vernee Apollo Lite a Vernee Thor, ktoré môžete získať za zvýhodnených podmienok len v stredu a v piatok.

Tento týždeň ponuku zastrešuje predajca TomTop, ktorý upozornil na ďalšie dve cenovo zvýhodnené smart zariadenia. Čo sa týka zajtrajšej stredy, v poobedňajších hodinách bude k dispozícii 100 kusov smartfónu Vernee Thor s cenou len 99 dolárov.

vernee-thor-4

TIPTEST Vernee Thor: Najlepší Android smartfón do €100?

O Vernee Thor

Vernee Thor disponuje 5-palcovým displejom s HD 720p rozlíšením (Gorilla Glass 3), o pohon sa stará procesor MediaTek MTK6753 s taktom ôsmich jadier na úrovni 1,3 GHz. V tejto cenovej kategórii trochu prekvapuje až 3 GB kapacita operačnej pamäte RAM. Konštrukcia smartfónu je zhotovená zo zliatiny hliníka a titánu, váži 140 gramov a tenký je 7,9 mm. Zariadeniu nechýba 4G konektivita, snímač odtlačkov prstov alebo najnovšia verzia OS Android Marshmallow. Ak k tomu pridáme 13 Mpx / 5 Mpx fotoaparáty, 2800 mAh batériu alebo podporu rýchleho nabíjania, ide v pomere ceny a kvality o veľmi príťažlivé zariadenie.

Rovnako ladená akcia pripadá aj na piatok. V tento deň si ale môžete zadovážiť smartfón Vernee Apollo Lite s cenou 199 dolárov. K dispozícii je podobne ako v prvom prípade, len 100 kusov za túto výnimočnú cenu.

© vernee.cc
© vernee.cc

O Vernee Apollo Lite

Vernee Apollo Lite poháňa deca-core procesor MediaTek Helio X20, ktorý je vyrobený 20 nm procesom a jeho jadrá sú taktované nasledovne: 2,3 GHz – 2 jadrá, 2,0 GHz – 4 jadrá a 1,4 GHz – 4 jadrá. Operačná pamäť RAM má kapacitu 4 GB, internéeMMC 5.1 úložisko 32 GB a o ďalších 128 GB sa môže postarať microSD karta, ktorá si našla miesto v hybridnom slote pre SIM karty.

5,5-palcový displej s FHD 1080p rozlíšením pochádza od výrobcu Sharp, vyrobený je patentovanou IGZO technológiou a v jeho výbave nechýba filter modrého svetla BluLight Defender. Fotoaparáty pochádzajú z dielne výrobcu Samsung. Na zadnej strane nás čaká 16 Mpx ISOCELL snímač s pixelmi o veľkosti 1.0 μm. Na prednej strane nájdeme 5 Mpx širokoúhlu selfie jednotku. Vernee Apollo Lite bude držať pri živote 3180 mAh batéria, ktorú nabijete poriadne rýchlo vďaka konektoru USB typ C a technológii Pump Express. Smartfón váži 175 gramov pri rozmeroch 15,20 x 7,60 x 0,90 cm.

Akcie nájdete na stránke oficiálnej kampane na: www.tomtop.com/vernee

Na stránkach predajcu TomTop môžete natrafiť aj na diaľkovo ovládanú quadrokoptéru, alebo ak chcete, drona. Quadrokoptéra je dostupná dokonca prostredníctvom európskeho skladu v Nemecku s cenou necelých 116 eur. Tá je vybavená množstvom senzorov, nechýba 8 Mpx FHD kamera alebo citlivé ovládanie, ktoré zvládne otočky o 360 stupňov. Vo večerných hodinách budete na drona vidieť vďaka použitým LED svetlám.

tomtop

Kompletnú špecifikáciu ako aj fotografie nájdete na adrese: www.tomtop.com/rc-models.

Veľmi zaujímavý pomer ceny voči kvalite ponúka akčná kamera Andoer. Akčné kamery sú práve v tomto letnom období dovoleniek vyhľadávaným artiklom.

Kamera Andoer dokáže zhotoviť 4K video pri snímkovaní 25 fps, 2,7K video pri 30 fps a štandard v podobe FHD 1080p videa pri frekvencii snímok za sekundu 60 fps. 16 Mpx CMOS senzor má 170 stupňový uhol záberu, nechýba 2,0-palcová obrazovka pre sprostredkovanie dôležitých informácií alebo 90 minútová výdrž na jedno nabitie pri FHD video zázname.

kamera

V balení okrem kamery a batérie nájdete tiež vodotesné puzdro, ochranný kryt, USB kábel, prípravky na uchytenie napríklad k prilbe a podobne. Samozrejme aj špeciálne lepidlo, ktoré sa postará o to, aby ste kameru pri nejakom extrémnejšom športe nestratili. Vzhľadom na aktuálnu dočasnú cenu približne 40-tich eur by prípadná strata až tak nebolela.

Akčnú kameru nájdete na: www.tomtop.com/cameras